Карта на продуктовия каталог

Главна категория Подкатегория Продукт
КЛЕЕВА ТИНКТУРА, ПРОПОЛИС ТИНКТУРА 50мл
КЛЕЕВА ТИНКТУРА, ПРОПОЛИС ТИНКТУРА 50мл
При херпес, зъбобол, настинка, грип, възпаления, кожни заболявания

Препарат: 30% спиртен разтвор на прополис за външно и вътрешно приложение.
Опаковка: Стъклени или пластмасови шишенца с вместимост 50 мл с капкомер
Опаковка от 50 мл. 30% спиртен разтвор е достатъчна за около 40 дни при условие, че препаратът се приема веднъж дневно. Приемането на 2 шишенца през есенно-зимния и 1 през пролетно-летния сезон води до добри нива на защитните сили на организма най-вече срещу вирусни инфекции.

Обикновено на възрастни се препоръчва профилактично да приемат веднъж дневно по 30 капки от 30% спиртен разтвор (клеева тинктура)  разтворени в чаша хладка вода половин час преди храна. С лечебна цел това количество се приема 2 – 3 пъти дневно.

На деца се препоръчва да приемат профилактично веднъж дневно толкова капки клева тинктура на колкото години са накапани в чаша хладка вода или сок или друга течност, която приема детето. Приемането трябва да бъде преди храна. С лечебна цел дозата може да се дава 2 – 3 пъти дневно.

Антибактериално действие на прополис (пчелен клей)

-         Bacilus subtilis

-         Bacillus de koch - туберкулоза

-         Penibacilus larve larwe

-         Staphylococcus aureus

-         Streptococcus

-         Streptomyces sobrinus, Sterptomyces mutans, Streptomyces cricetus

-         Saccaromyces cerevisiae – бирена мая

-         Escherichia coli

-         Salmonella

-         Shigella

-         Giardia lamblia

-         Klebsiella pneumonie

-         Bacteroides nodosus – кореново гниене

 Антивирусно действие на прополис (пчелен клей)

-         Herpes

Съществуват категорични научни доказателства, че лечебни препарати, съдържащи прополис имат противовирусна активност и унищожават или намаляват активността на вируса на херпеса.

-         Influenza

-         Newcastle disease

-         Potato virus

 Нематодоцидно действие на прополис (пчелен клей)

-         Ascaris suum – при свине

 Антимикотично действие на прополис (пчелен клей)

-         Candida albicans

-         Epidermophiton

-         Microsporium

-         Achorion scholeini

 Антипротозойно действие на прополис (пчелен клей)

-         Paramecium caudatum

-         Stylonichia mithilis

-         Amoeba limax

-         Trichomonus vaginalis

 Прополисът притежава и лъчезащитно, противораково и противотуморно дейстие.

 Фармакологично действие на прополис (пчелен клей)

-         външно на гнойни и възпалителни рани унищожава патогенната микрофлора и неутрализира действието на токсините.

-         изменя цитологичната картина на раневия процес

-         противовъзпалиелно действие

-         анаболен ефект

-         снема болевия синдром

-         противосърбежно

Методики за лечебно приложение на прополис (пчелен клей)

-         Приемане през устата

-         Външно приложение

-         Електрофореза

-         Ултразвук

-         Аерозолен метод

-         Топлинни инхалации на водна баня с прополис и восък

-        Прополисо-восъчни локални топлинни апликации

 

Пчелен прашец, Цветен прашец 100 гр

ЦВЕТЕН ПРАШЕЦ, ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ 100гр

Пчелният прашец
е субстанция за фармацевтичната и козметичната промишленост. Това не е случайно, тъй като съставът му е изключително богат и включва 35% въглехидрати; 20% белтъци; незаменими аминокиселини; ензими; всички витамини от група В; бета каротин; витамин C с изразен антиоксидантен ефект; витамин D имащ огромно значение за калциевата обмяна на организма и за изграждането на хитиновите обвивки при пчелите и костната система при човека; витамин Е имащ значение за потентността на организмите. Прашецът съдържа също така и микроелементи, растежен хормон, както и други биологично активни вещества, чийто състав не е известен и до ден днешен.

Приложение:
Поради богатия си състав и изразения биологичен ефект прашецът се използва като хранителна добавка за повишаване на резистентността на организма, като подпомагащо лечението на неврологични заболявания средство, а също така и при обстипация /запек/ и доброкачествено увеличаване на простатната жлеза /аденом на простатата/, при възпалителни заболявания на простата /простатити/ при мъжете, за повишаване на имунните сили на организма и защитата от остри респираторни и други инфекции. Приемането на половин унция (0,359 г.) пчелен прашец дневно задоволява минималните потребности на човешкия организъм от аминокиселини.

Обща характеристика на цветния прашец /полен/
Ежедневната консумация на пчелен прашец може да снабди човешкия организъм с необходимите витамини и микроелементи. Изследвания върху животни показват наличието на не съвсем точно идентифицирани вещества, които имат отчетлив гонадотропен ефект, повлияват потентността и ускоряват растежа на организмите. Прашецът има и регулираща чревните дейност функция, както и антибактериален ефект, най-добре изразен спрямо някои щамове на Salmonella, Еscherichia coli, Proteus. Това го прави приложим при ентерити и др. стомашно-чревни заболявания. Благодарение на тонизиращия си ефект и афродизиачната активност той с успех се прилага при състояния на физическо и психическо напрежение. Някои изследвания показват добрия му ефект при хипертония и заболявания на черния дроб. Най-добре изразеният му ефект е предотвратяване на хипертрофията на простатната жлеза. Прашецът се усвоява лесно от организма. Той се абсорбира директно от стомаха. Два часа след приемането му компоненти на пчелния прашец се откриват в кръвта, гръбначно-мозъчната течност и в урината.

Начин на добиване:
Предлагаме на нашите клиенти пчелен прашец придобит по специална технология. Прашецоуловителите ни, които представляват специални метални решетки през които пчелите минават и остъргвайки краката си прашецовите топчета падат в специални чекмедженца са от суперинокс. Супериноксът е скъп материал, но по-важното е, че той е абсолютно инертен и по този начин прашецът не контактува с несвойствени материали, като така се намалява до минимум възможността чужди вещества да проникват в него. Освен това дъната на чекмеджетата ни са от нереактивни решетки, което също означава, че в нашия прашец е сведена до минимум вероятността от проникване на несвойствени вещества. Както и до сега последващото събирането на пчелния прашец изсушаване се провежда в термостат, което гарантира сушенето на прашеца при температури под 42 градуса. Това е важно за съхраняване на биологично активните качества на прашеца без които употребата му като лекарство губи своя смисъл. Допълнителното изчистване чрез умерено силен въздушен поток отстранява от крайния продукт по-дребните и разрушени прашецови зрънца поради което до клиентите ни достига прашец с отлични качества и вънщен вид. Това се вижда лесно през прозрачните стени на опаковките на прашеца ни. След събирането му, пчелния прашец е съхраняван едиствено та тъмно, в хладилна камера, което запазва в пълна степен неговите качества и го предпазва от развитието на вредители.

ХАВАНЧЕ ОТ ОНИКС, ИЗГРЕВ

ХАВАНЧЕ ОТ ОНИКС, ИЗГРЕВ

Ониксът е полускъпоценен камък, криптокристална форма на кварца. Обикновено е на ивици с преобладаващ черен цвят, но се срещат и други цветови съчетания. Според вярванията, ониксът е камък на борците и упоритите. Дава сили "с глава да се пробие стената". Препоръчва се на педантите, хората със скрупули и целеустремените хора.

Хаванчето "Изгрев" е ръчно изработено, класическо хаванче от камък оникс. Използвайте по предназначение или като декоративна украса.

 

ЕТЕРИЧНО МАСЛО СИАН ДЪРВО, FOKENIA HODGINSII, 10ml

ЕТЕРИЧНО МАСЛО OT СИАН ДЪРВО, FOKENIA HODGINSII, 10ml

История: Сиан дърво, Fokienia hodginsii  идва от от Китай от област наречена Fukiena, оттам произлиза и латинското му наименование. Изисква сухи, сенчести места.  Дървото достига около 12 метра височина. В отглеждането на малък храст, който да достигне до 2 м х 1,8 м  са необходими 10 години.

Аромат: свеж, дървесен.

Действие: намаляване на задръстванията на простатата, тонизира, стимулира, афродизиак.

Показания: обща слабост, импотентност (мъже), зачервяване на простатата.

Противопоказания: Тествайте индивидуалната поносимост.

Произход: Виетнам

Какви са ценните качества на Pranarom cosmetique?
„Върху кожа, през кожа и отвъд кожа”

Върху кожа: Нашите продукти са лесни и безопасни за употреба. Те са специално създадени, за да бъдат подходящи за всеки тип кожа. Pranarom cosmetique ще направят кожата ви по-гладка и сияйна от всякога.

През кожа: Всички наши продукти съдържат етерични масла с определен хемотип. Тези етерични масла имат богат спектър от ароматни молекули, които проникват в кожата по-бързо и по-дълбоко от повечето химично добити продукти на пазара. Те попадат там, където е необходимо, за да се погрижат за увредените зони и да заздравят и разкрасят вашата кожа. Всичко това е дар от Природата за вас.

Отвъд кожа: Метаболизмът на кожата е тясно свързан с нервната система. Нашите продукти съдържат органични етерични масла, които влияят едновременно на ума и на кожата. Когато съзнанието ви е спокойно, вашата кожа разкрива вътрешния мир и възвръща своя естествен здрав вид. Как е възможно това? Ароматерапията използва деликатната сила на ароматните молекули, за да се справи както с проблемите на кожата, така и с нервното напрежение, което ги предизвиква.

Производител: Pranarom Belgium, ПРАНАРОМ Белгия Гарант за високото качество и натуралния био-произход на продуктите, които предлага ПРАНАРОМ Белгия са следните сертифициращи органи - ЕКО СЕРТ, БИОСЕРТ Франция, АГРИКУЛТУР БИОЛОДЖИ, ЕКО ГАРАНТИ, ХЕСТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА, КОСМЕБИО КОЗМЕТИКА

МАСЛО ОТ КЕДЪР АТЛАСКИ, CEDRUS ATLANTICA, 10ml

МАСЛО ОТ КЕДЪР АТЛАСКИ, CEDRUS ATLANTICA, 10ml

История: В съвременната медицина, маслото от Кедър атласки се счита за ценен източник на полезни хранителни вещества, които са внимателно подбрани и балансирани с тези на Майката природа. В древен Египет маслото от кедър се е използвало за ароматни цели, както и за запазването на мумиите. В древна Индия това масло е популярно с неговото противогъбично и инсектицидно действие.

Действие: релаксиращо, хармонизиращо, седативен и успокояващ ефект, за лечение на много заболявания на дихателните пътища.

Показания: при бронхит, ларингит, цистит, артрит, ревматизъм, псориазис, пърхот, екзема, сърбеж и други кожни проблеми, различни алергични заболявания, косопад, сексуални разстройства.

Противопоказания: Няма.

Произход: Мароко

Какви са ценните качества на Pranarom cosmetique?
 „Върху кожа, през кожа и отвъд кожа”

Върху кожа: Нашите продукти са лесни и безопасни за употреба. Те са специално създадени, за да бъдат подходящи за всеки тип кожа. Pranarom cosmetique ще направят кожата ви по-гладка и сияйна от всякога.

През кожа: Всички наши продукти съдържат етерични масла с определен хемотип. Тези етерични масла имат богат спектър от ароматни молекули, които проникват в кожата по-бързо и по-дълбоко от повечето химично добити продукти на пазара. Те попадат там, където е необходимо, за да се погрижат за увредените зони и да заздравят и разкрасят вашата кожа. Всичко това е дар от Природата за вас.

Отвъд кожа: Метаболизмът на кожата е тясно свързан с нервната система. Нашите продукти съдържат органични етерични масла, които влияят едновременно на ума и на кожата. Когато съзнанието ви е спокойно, вашата кожа разкрива вътрешния мир и възвръща своя естествен здрав вид. Как е възможно това? Ароматерапията използва деликатната сила на ароматните молекули, за да се справи както с проблемите на кожата, така и с нервното напрежение, което ги предизвиква.

Производител: Pranarom Belgium, ПРАНАРОМ Белгия Гарант за високото качество и натуралния био-произход на продуктите, които предлага ПРАНАРОМ Белгия са следните сертифициращи органи - ЕКО СЕРТ, БИОСЕРТ Франция, АГРИКУЛТУР БИОЛОДЖИ, ЕКО ГАРАНТИ, ХЕСТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА, КОСМЕБИО КОЗМЕТИКА

 

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ ЗА ДЕЦА, БУРОВ X 30

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ ЗА ДЕЦА, БУРОВ X 30

Хранителна добавка

Пчелното млечице притежава висока хранителна и биологична стойност.То съдържа всички основни вещества необходими за изграждане на живия организъм: белтъчини, въглехидрати, липиди, богат спектър от витамини,минерали а също и други биологично активни вещества.

 Приложение:
•    Пчелното млечице подкрепя по естествен път имунната система на организма.
•    Подпомага бързото възстановяване след боледуване.
•    Успешно се прилага за подобряване на апетита при деца.
•    Стимулира растежа и развитието на младия организъм.

Състав: Всяка таблетка съдържа лиофилизирано пчелно млечице – 20 мг. /Royal jelly/ и помощни вещества : магнезиев стеарат, микрокристална целулоза и талк. Препоръчваната максимална дневна доза от 2 таблетки съдържа пчелно млечице – 40 мг. и помощни вещества: магнезиев стеарат ,микрокристална целулоза и талк.
Начин на приложение и дозировка : За деца над 3 години по 1 таблетка дневно преди храна. Деца над 14 годишна възраст сутрин и обед преди храна по 1 таблетка.

Противопоказания и странични ефекти: Не се препоръчва при алергии към пчелни продукти и болест на Адисон! Вечерната употреба на хранителната добавка може да доведе до безсъние. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добвка не замества разнообразното и балансирано хранене.

Съхранение: На сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Срок на годност: 3 години от датата на производство.

Производител: Буров ЕООД

Виномер стъклен, немски с епруветка 0-25 градуса

Виномер стъклен, немски с епруветка 0-25 градуса

Виномер, винометър, захаромер, захарометър, аеромер - с епруветка
Виномер / винометърът /  е оформен като стъклена капилярна тръбичка със скала до 25 градуса и малка фунийка във долната част на измервателният инструмент.

Начин на употреба:
* Изсипете виното във фунийката и почакайте докато 2-3 капки достигнат противоположната страна: това ще предотврати образуването на въздушни мехурчета в капилярната тръбичка.
* Обърнете винометъра обратно и поставете фунийката на хоризонтална гладка повърхност. Течността бавно ще запълни капилярната тръбичка докато достигне стойността за отчитане.
* Винометърът трябва хубаво да бъде измит след употреба

МЕНАЛИНД ДЕРМ-ДУШ ЛОСИОН 200 мл.

МЕНАЛИНД ДЕРМ-ДУШ ЛОСИОН 200 мл.
HARTMAN Menalind derm duschlotion

ОПИСАНИЕ: Измива кожата нежно и щадящо при къпане като допълнително я овлажнява и освежава.
Производител: HARTMANN

МЕНАЛИНД ДЕРМ-ДУШ ОЛИО 200 мл.

МЕНАЛИНД ДЕРМ-ДУШ ОЛИО 200 мл.
HARTMAN Menalind derm duschoil

ПОКАЗАНИЕ: Измива кожата нежно и щадящо при къпане като допълнително я овлажнява и освежава. Подходящо при къпане на бебета и малки деца със суха и чувствителна кожа.
Начин на употреба: Няколко капки се поставят на дланите или на гъба и с кръгообразни движения се натрива цялото тяло
Не съдържа ароматизатори, оцветители и консерванти, PEG деривати и съставки от минерални масла, съставки от животински произход, освен пчелен восък.
Производител: HARTMANN

МЕНАЛИНД ДЕРМ - ОЛИО ЗА РЪЦЕ 200 мл.

МЕНАЛИНД ДЕРМ-ОЛИО ЗА РЪЦЕ 200 мл.
HARTMAN Menalind derm handwaschoil

ПОКАЗАНИЕ: Почиства много добре кожата, като я защитава от раздразнения и запазва липидното й съдържание.
Начин на употреба: Няколко капки се поставят на дланите, натриват се ръцете и се изплакват обилно с вода.
Производител: HARTMANN

МЕНАЛИНД ПРОФЕСИОНАЛ-ЗАЩИТЕН КРЕМ при залежаване

МЕНАЛИНД ПРОФЕСИОНАЛ-ЗАЩИТЕН КРЕМ 200мл./при залежаване/
HARTMAN Menalind Professional skin protection cream

ПОКАЗАНИЕ: Защитава раздразнената кожа в гениталната област  при уринарна и фекална инконтиненция. Образува защитен филм върху кожата. Съдържа креатин, който подпомага естествените механизми за защита на кожа. Съдържа неутрализатор на миризми.
Производител: HARTMANN

МЕНАЛИНД ПРОФЕСИОНАЛ-ПЯНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ залежаване

МЕНАЛИНД ПРОФЕСИОНАЛ-ПЯНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ 400мл./при залежаване/
HARTMAN Menalind Professional Cleansing foam

ПОКАЗАНИЕ: Пяна за меко и бързо почистване на силно замърсена кожа в резултат на инконтиненция. Съдържа креатин и неутрализатор на миризмата.
Производител: HARTMANN

МЕНАЛИНД ПРОФЕСИОНАЛ-ШАМПОАН с пантенол 500 мл.

МЕНАЛИНД ПРОФЕСИОНАЛ-ШАМПОАН с пантенол 500 мл.
HARTMAN Menalind professional shampoo

ПОКАЗАНИЕ: Шампоан с подхранващ пантенол за меко измиване на косата за сух и чувствителен скалп.
Производител: HARTMANN

ПИКНОГЕНОЛ® (PYCNOGENOL) - регенериращи таб.-20 мг
ПИКНОГЕНОЛ® (PYCNOGENOL) - регенериращи таблетки - 20 мг
Регенериращи билкови таблетки с Чист Пикногенол®, витамин Е и Алое вера. Предпазва кожата от вредни влияния, възстановява нейната еластичност и гладкост.
Съдържание:
Чист Пикногенол®, витамин Е и Алое вера.
Действие:
Пикногенолът е стандартизиран екстракт от кората на френския морски бор (Pinus pinaster Ait.), който има многобройни биологични ефекти, в това число антиоксидантни, противовъзпалителни и антиракови. Предпазва кожата от вредни влияния, възстановява нейната еластичност и гладкост. При много случаи на псориазис е постигнат изключително добър ефект, като едновременно с прилагането на гела се приема и вътрешно Пикногенол стронг. Пикногенолът е мощен неутрализатор на свободните радикали, за които днес е добре известно, че предизвикват увреждания в организма, водещи до над 50 болестни състояния, между които ускоряване процеса на стареене, рак, сърдечни заболявания и артрит. Ин витро изследвания демонстрират, че Пикногенолът е 50 пъти по-мощен от витамин Е и 20 пъти по-мощен от витамин С. Ин виво проучвания също доказват, че той е изключително ефективен като антиоксидант. Растителните флавоноиди са като цяло неразтворими във вода. Пикногенолът, произвеждан единствено посредством екстракция с топла вода под налягане, е водоразтворим. Това означава, че той е биоусвоим и лесно се абсорбира. Ето защо Пикногенолът е толкова ефикасен като силен антиоксидант и средство, укрепващо капилярите. Пикногенолът възпрепятства болестните сърдечно-съдови процеси, които са нормални реакции в процеса на стареене или преждевременно предизвикани от стреса и стила на живот.
Употреба:
Активните съставки на продукта са група биофлавоноиди с признати антиоксидантни свойства, които имат качеството да потискат активността на определени ензими, причиняващи възпаления и увреждания в организма. Употребата на Пикногенол при хора показа благотворно действие върху здравето и намаляване на риска от над 50 заболявания, свързани с ефекта от свободните радикали, в това число: Предпазва от сърдечносъдова дегенерация и заболявания, регенериране и предотвратяване образуването на пропускливи капиляри; укрепване на капилярите, артериите и вените; подобряване на кръвообращението и жизнеността на клетките; забавяне процесите на стареене и подобряване на гладкостта и еластичността на кожата; подобряване на зрението; стимулиране на имунната реакция и намаляване на възпалението при артрит; антивирусен ефект при пациенти с рецидивиращ херпес в седалищната област след локално приложение под формата на гел.
Дозировка:
2-4 таблетки дневно
ПИКНОГЕНОЛ® (PYCNOGENOL) - регенериращи таб.-40 мг
ПИКНОГЕНОЛ® (PYCNOGENOL) - регенериращи таблетки - 40 мг
Регенериращи билкови таблетки с Чист Пикногенол®, витамин Е и Алое вера. Предпазва кожата от вредни влияния, възстановява нейната еластичност и гладкост.
Съдържание:
Чист Пикногенол®, витамин Е и Алое вера.
Действие:
Пикногенолът е стандартизиран екстракт от кората на френския морски бор (Pinus pinaster Ait.), който има многобройни биологични ефекти, в това число антиоксидантни, противовъзпалителни и антиракови. Предпазва кожата от вредни влияния, възстановява нейната еластичност и гладкост. При много случаи на псориазис е постигнат изключително добър ефект, като едновременно с прилагането на гела се приема и вътрешно Пикногенол стронг. Пикногенолът е мощен неутрализатор на свободните радикали, за които днес е добре известно, че предизвикват увреждания в организма, водещи до над 50 болестни състояния, между които ускоряване процеса на стареене, рак, сърдечни заболявания и артрит. Ин витро изследвания демонстрират, че Пикногенолът е 50 пъти по-мощен от витамин Е и 20 пъти по-мощен от витамин С. Ин виво проучвания също доказват, че той е изключително ефективен като антиоксидант. Растителните флавоноиди са като цяло неразтворими във вода. Пикногенолът, произвеждан единствено посредством екстракция с топла вода под налягане, е водоразтворим. Това означава, че той е биоусвоим и лесно се абсорбира. Ето защо Пикногенолът е толкова ефикасен като силен антиоксидант и средство, укрепващо капилярите. Пикногенолът възпрепятства болестните сърдечно-съдови процеси, които са нормални реакции в процеса на стареене или преждевременно предизвикани от стреса и стила на живот.
Употреба:
Активните съставки на продукта са група биофлавоноиди с признати антиоксидантни свойства, които имат качеството да потискат активността на определени ензими, причиняващи възпаления и увреждания в организма. Употребата на Пикногенол при хора показа благотворно действие върху здравето и намаляване на риска от над 50 заболявания, свързани с ефекта от свободните радикали, в това число: Предпазва от сърдечносъдова дегенерация и заболявания, регенериране и предотвратяване образуването на пропускливи капиляри; укрепване на капилярите, артериите и вените; подобряване на кръвообращението и жизнеността на клетките; забавяне процесите на стареене и подобряване на гладкостта и еластичността на кожата; подобряване на зрението; стимулиране на имунната реакция и намаляване на възпалението при артрит; антивирусен ефект при пациенти с рецидивиращ херпес в седалищната област след локално приложение под формата на гел.
Дозировка:
1-2 таблетки дневно
АЛЕРМИН® (ALLERMIN) - крем 50 гр.

АЛЕРМИН® (ALLERMIN)
Билков крем за лице
Съдържание
Алермин крем е билков продукт с екстракт от Перила (Perilla frutescens) и витамин Е.
Действие
Алермин крем® е подхранващ и овлажняващ крем с 24-часово действие, за използване денем и нощем. рН на крема е 7. Успокоява раздразнената кожа и е много подходящ за суха, чувствителна и сърбяща кожа. Специално разработен за суха кожа. Екстрактът от Перила овлажнява кожата много ефективно и увеличава еластичността й. Има антимикробно и антисептично действие. В клинични изпитвания е установено, че екстрактът от Перила има благотворно действие при лечение на някои алергични заболявания, като сенна хрема и атопичен дерматит, при това без странични ефекти.
Приложение и дозировка
Нанася се тънък слой до пълно попиване на добре почистена и изсушена кожа.

ВИВАНИЯ крем (VIVANIA)

ВИВАНИЯ крем (VIVANIA)
Ефикасен билков крем против бръчки с хиалуронова киселина и коензим Q10
Състав
Съдържа хиалуронова киселина, коензим Q10, витамин Е, масло от жожоба и други защитни съставки за поддържане на производството на колаген и еластин в съединителната тъкан.
Действие
Вивания е комбиниран крем, специално разработен за предотвратяване на видимите признаци на остаряване на кожата. Хиалуроновата киселина е естествен продукт, произвеждан от клетките на кожата, както и изобилие от информация, съдържаща се в младата кожа. Функцията на тази киселина е да поддържа кожата млада, мека, еластична, гладка и тонизирана, а също така и поддържа естественият воден баланс в кожата и го нормализира. Коензим Q10 активизира енергийния метаболизъм на кожата отвътре, с което постоянно се бори срещу бръчките в по-дълбоките й слоеве. Антиоксидантите в крема Вивания предпазват кожата от вредните ефекти на свободните радикали и ултравиолетовите лъчи. PH на крема съвпада с естествения рН на кожата.
Дозировка
Нанасяйте върху почистена кожа сутрин и вечер. Идеален за използване под вашия грим. Резултатите от редовната употреба на крема ще бъдет видими след 1-2 месеца.

ВИВАНИЯ (VIVANIA) - таблетки.
ВИВАНИЯ (VIVANIA) - таблетки.
Ефикасни билкови таблетки против бръчки с хиалуронова киселина и коензим Q10
Състав
Съдържа хиалуронова киселина, коензим Q10, витамин Е, масло от жожоба и други защитни съставки за поддържане на производството на колаген и еластин в съединителната тъкан. Не съдържа лактоза, глутен, изкуствени подсладители, мая или животински съставки.
Действие

Вивания са комбинирани таблетки, специално разработени за предотвратяване на видимите признаци на остаряване на кожата. Хиалуроновата киселина е естествен продукт, произвеждан от клетките на кожата, както и изобилие от информация, съдържаща се в младата кожа. Функцията на тази киселина е да поддържа кожата млада, мека, еластична, гладка и тонизирана, а също така и поддържа естественият воден баланс в кожата и го нормализира. Коензим Q10 активизира енергийния метаболизъм на кожата отвътре, с което постоянно се бори срещу бръчките в по-дълбоките й слоеве. Антиоксидантите в таблетките Вивания предпазват кожата от вредните ефекти на свободните радикали и ултравиолетовите лъчи.
Дозировка
По 1 таблетка 2 пъти дневно осигурява необходимото количество Хиалуроновата киселина. В комбинация с крем Вивания резултатите ще бъдет видими след 1-2 месеца.
Пикногенол(PYCNOGENOL) - регенериращ гел
Пикногенол(PYCNOGENOL) - регенериращ гел
Регенериращ билков гел с Чист Пикногенол®, витамин Е и Алое вера.
Съдържание:
Чист Пикногенол®, витамин Е и Алое вера.
Действие:
Предпазва кожата от вредни влияния, възстановява нейната еластичност и гладкост. При много случаи на псориазис е постигнат изключително добър ефект, като едновременно с прилагането на гела се приема и вътрешно Пикногенол стронг. Пикногенолът е стандартизиран екстракт от кората на френския морски бор (Pinus pinaster Ait.), който има многобройни биологични ефекти, в това число антиоксидантни, противовъзпалителни и антиракови. Предпазва кожата от вредни влияния, възстановява нейната еластичност и гладкост. При много случаи на псориазис е постигнат изключително добър ефект, като едновременно с прилагането на гела се приема и вътрешно Пикногенол стронг. Пикногенолът е мощен неутрализатор на свободните радикали, за които днес е добре известно, че предизвикват увреждания в организма, водещи до над 50 болестни състояния, между които ускоряване процеса на стареене, рак, сърдечни заболявания и артрит. Ин витро изследвания демонстрират, че Пикногенолът е 50 пъти по-мощен от витамин Е и 20 пъти по-мощен от витамин С. Ин виво проучвания също доказват, че той е изключително ефективен като антиоксидант. Растителните флавоноиди са като цяло неразтворими във вода. Пикногенолът, произвеждан единствено посредством екстракция с топла вода под налягане, е водоразтворим. Това означава, че той е биоусвоим и лесно се абсорбира. Ето защо Пикногенолът е толкова ефикасен като силен антиоксидант и средство, укрепващо капилярите. Пикногенолът възпрепятства болестните сърдечно-съдови процеси, които са нормални реакции в процеса на стареене или преждевременно предизвикани от стреса и стила на живот.
Употреба:
Може да се нанася външно върху местата с разширени вени. Активните съставки на продукта са група биофлавоноиди с признати антиоксидантни свойства, които имат качеството да потискат активността на определени ензими, причиняващи възпаления и увреждания в организма. Употребата на Пикногенол при хора показа благотворно действие върху здравето и намаляване на риска от над 50 заболявания, свързани с ефекта от свободните радикали, в това число: Предпазва от сърдечносъдова дегенерация и заболявания, регенериране и предотвратяване образуването на пропускливи капиляри; укрепване на капилярите, артериите и вените; подобряване на кръвообращението и жизнеността на клетките; забавяне процесите на стареене и подобряване на гладкостта и еластичността на кожата; подобряване на зрението; стимулиране на имунната реакция и намаляване на възпалението при артрит; антивирусен ефект при пациенти с рецидивиращ херпес в седалищната област след локално приложение под формата на гел.
БИОДЕРМА, CICABIO ЗАЗДРАВЯВАЩ ЛОСИОН, 40мл

БИОДЕРМА, CICABIO ЗАЗДРАВЯВАЩ ЛОСИОН, 40мл

Cicabio лосион подсушава мокренето и действа на всеки етап от възстановяването на епидермиса, като спомага за идеално заздравяване. Хипоалергенно. Без оцветители: бежовият цвят е естествен и свързан с активните съставки в продукта. Антибактериалният комплекс защитава раната.

Състав: Вода, глицерин, етилхексил палмитат, хруктоолигозахариди, цинков оксид, октилдеканол, бутилен гликол, полиакриламид, манитол, ксилитол, меден сулфат, цинков сулфат, натриев хиалуронат, винен екстракт, С 13-14 изопарафин, хидроксиетилцелулоза, ацетилдипептид-1 цетилов естер, Rhamnose, Екстракт Laminaria ochroleuca, asiaticoside, asiatic acid, Madecassic acid, octyldodecyl, Xyloside, caprylic/capric triglyceride, Laureth-7, Laureth-3, Antalgicine

Действие: бързо облекчава усещането за дискомфорт и намалява желанието за чесане. Синергичната смес от Ресвератрол и мед насърчава висококачественото възстановяване на кожата. Патентованият естествен комплекс D.A.F.* повишава прага на поно¬си¬мост на кожата. Възстановена и успокоена, раната може да бъде забравена. За възрастни и деца. За лице и тяло. Идеална поносимост.

Приложение: Нанесете дебел слой върху увредената зона след почистване и подсушаване. Ползвайте два пъти дневно до пълното възстановяване на кожата.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SENSIBIO, EYE CONTOUR GEL, 15мл

БИОДЕРМА, SENSIBIO, EYE CONTOUR GEL, 15мл

Защитен и облекчаващ гел за ежедневна употреба, успокоява и хидратира околоочния контур; за чувствителна кожа. Формула без ароматизатори. Без консерванти, хипоалергенен, некомедогенен.

Състав: WATER (AQUA), GLYCERIN, DIMETHICONE, POLYEHTYLENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, CAFFEINE, SODIUM HYALURONATE, GLYCYRRHETINIC ACID, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLCELLULOSE.

Действие: Нова крачка напред в лечението на чувствителна, нетолерантна кожа, е патентованият комплекс Toléridine®, който веднага и трайно действа против възпаленията. Той повдига прага на поносимост на кожата. Кожата става резистентна и по този начин по-добре защитена от външни дразнители и по-малко реактивна. Sensibio Eye contour gel веднага успокоява чувството на дискомфорт и дразнене. Облекчаващите съставки на Sensibio Eye contour gel помагат да се намали подпухването. Активните съставки, които заглаждат кожата минимизират бръчиците. Овлажняващите съставки подобряват комфорта на кожата. Формулиран с прецизно селектирани безопасни активни съставки, без консерванти и без ароматизатори Sensibio Eye contour gel гарантира оптимална поносимост, включително и за очите.
Некомедогенен и хипоалергенен, Sensibio Eye contour gel осигурява основа за грим и е подходящ за носещите контактни лещи.

Приложение: Прилагайте Sensibio Eye contour gel веднъж или два пъти дневно върху зоната на околоочния контур след като сте я почистили със Sensibio H20 или Sensibio Cleansing milk.  Нежно масажирайте, докато попие.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SENSIBIO DS+, ANTIRECIDIV ГЕЛ-ПЯНА,200мл

БИОДЕРМА, SENSIBIO DS+, ANTIRECIDIV ГЕЛ-ПЯНА, 200мл

Пречистващ гел за чувствителна кожа със зачервявания и люспене локализирани най-вече във възпалените и мазни зони: от двете страни на носа, веждите, челото и брадичката. Формула без ароматизатори. За възрастни и бебета.

Състав: WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, PEG-150 DISTEARATE, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, POLYSORBATE 20, CLIMBAZOLE, PIROCTONE OLAMINE, GLYCERYL UNDECYLENATE, LACTIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.

Действие: Sensibio DS Foaming gel осигурява ултра меко почистване на възпалена и себо-лющеща се кожа. Sensibio DS Foaming gel съдържа специфични активни съставки, за да се противопоставя на разпространението на микроорганизми, дразнещи елементи, които водят до влошаване на състоянието на кожата. Неговата много мека база за измиване и физиологичният pH запазват баланса на кожата.

Приложение: Прилагайте Sensibio DS Foaming gel веднъж или два пъти на ден върху влажна кожа. Разпенете, после обилно изплакнете. Изсушавайте нежно. Sensibio DS Foaming gel може да бъде използван и като пяна за бръснене. Зоната на очния контур трябва да бъде избягвана. След това намажете със Sensibio DS Cream, противовъзпалителен и успокояващ лицето крем. При люспене на скалпа на възрастни се препоръчва Nodé DS - пречистващ и кератинорегулиращ крем-шампоан. Като алтернатива на Sensibio DS Foaming gel ние предлагаме Sensibio H2O - мицеларен разтвор без изплакване.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SENSIBIO DS+, УСПОКОЯВАЩ КРЕМ, 40мл

БИОДЕРМА SENSIBIO DS+,УСПОКОЯВАЩ, ПОЧИСТВАЩ КРЕМ, 40мл

Успокояващо и противовъзпалително средство за чувствителна кожа, свързана със зачервявания и лющене, особено във възпалените, мазни зони: носа, веждите, челото, брадичката. Формула без ароматизатори. За възрастни и бебета.

Състав: WATER (AQUA), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, GLYCYRRHETINIC ACID, SOR-BITAN SESQUIOLEATE, CLIMBAZOLE, PIROCTONE OLAMINE, GLYCERYL UNDECYLENATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CETYL ALCOHOL, CARBOMER, SCLEROTIUM GUM, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.

Действие: Благодарение на синергията в действията на специфични активни съставки, Sensibio DS Cream подобрява състоянието при люспене на кожата и прекратява разпространението на микроорганизми, дразнещи елементи, отговорни за влошения кожен статус.  Sensibio DS Cream успокоява възпалена кожа и минимизира зачервяването. Той е с много добър козметичен ефект, лек, успокояващ, без мазнина в структурата (крем гел), осигурява истински комфорт за кожата.

Приложение: Прилагайте веднъж или два пъти дневно върху предварително почистена кожа (най-добре със Sensibio DS Foaming gel или Sensibio H2O - мицеларен разтвор без плакнене). При възрастни с люспене по скалпа успокояващият, пречистващ и кераторегулаторен крем-шампоан  Nodé DS е препоръчителен. Препоръчваме Sensibio DS Foaming gel да се редува със Sensibio H2O - пречистващ мицеларен разтвор без плакнене.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SENSIBIO, AR КРЕМ ПРОТИВ РОЗАЦЕЯ, 40мл

БИОДЕРМА, SENSIBIO, AR КРЕМ ПРОТИВ РОЗАЦЕЯ, 40мл

Свръхчувствителна и алергична кожа. Временно зачервяване на кожата, повлияно от резки температурни промени, силни емоции, затопляне, алкохол, гореща храна и др. Трайно зачервяване (видими, разширени малки кръвоносни съдове)

Действие: Успокояващите съставки облекчават усещането за парене и зачервяването. Комплексът от активни субстанции Rosactiv, който инхибира синтеза на съдовия ендотелен растежен фактор  (основната причина за еритем). Използван всеки ден  SENSIBIO AR понижава степента и честотата на появата на еритем. Хидратиращите и укрепващи съставки възстановяват физиологичното състояние на кожата.  Отлична поносимост. Не съдържа ароматизатори. Некомедогенен. Фина и мека консистенция

Приложение: Прилага се веднъж или два пъти дневно върху щателно почистена кожа.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SEBIUM СЕРУМ, 40мл

БИОДЕРМА, SEBIUM СЕРУМ, 40мл

Sébium Sérum е първият реновиращ серум за лечение на акне в зряла възраст. За мазна и акнеична кожа с несъвършенства. 

Действие: Продуктът отстранява микрокистите и комедоните (черните точки). Серума има незабавен ексфолиращ ефект, благодарение на гликоловата киселина, която съдържа. Sébium Sérum успокоява и премахва възпалителните лезии (възпалените пъпки), тъй като съдържа D-Pantenol. Продуктът е с лека свежа текстура. Серума регулира нивото на себума благодарение на патента Fluidactive.

Приложение: 4 седмично лечение, самостоятелно или преди използваната вечерна грижа за кожата. Като монотерапия или в комбинация с медикаменти.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SEBIUM, ПОЧИСТВАЩ САПУН, 100гр

БИОДЕРМА, SEBIUM, ПОЧИСТВАЩ САПУН, 100гр

Себиум почистващ сапун за смесена, мазна и акнеична кожа.

Действие: Изключителният патентован комплекс Fluidactiv нежно почиства и регулира себума, като по този начин предотвратява запушването на порите. Не дразни и не изсушава кожата. Без сапун, хипоалергенен.

Приложение: Използва се всеки ден, задължително вечер.

Внимание: Избягвайте контакт с очите.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SEBIUM, ПОЧИСТВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ, 40мл

БИОДЕРМА, SEBIUM, ПОЧИСТВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ, 40мл

Почистваща и регулираща себума маска за комбинирана до мазна кожа.

Действие: Елиминира нечистотиите и регулира излишния себум. Тя създава незабавен матиращ ефект и приятно усещане за свежест. Изключителният патентован комплекс Fluidactiv регулира и стабилизира качеството на себуа и предотвратява появата на несъвършенства. Почистващото дерматологично действие на каолина, съчетано с антибактериални агенти, почиства кожните пори в дълбочина. Ексфолиращият ефект, свързан с проникващата и мека текстура на Sebium Masque елиминира нечистотиите и възвръща блясъка на кожата. Иновативен - втриващ ефект. Кожната структура става по-фина, а тенът на лицето е равномерен. Некомедогенен.
Хипоалергенен.

Приложение: Нанесете дебел слой върху суха кожа, която е била добре почистена със Sebium H20 или Sebium Gel Moussant, или Sebium Pain почистващ сапун. Оставете в продължение на 5 минути. Масажирайте с кръгообразни движения, след което изплакнете обилно и подсушете. Използвайе веднъж или два пъти седмично.

Внимание: Избягвайте контакт с очите.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SEBIUM, PORE REFINER, КОНЦЕНТРАТ, 30мл

БИОДЕРМА, SEBIUM, PORE REFINER, КОНЦЕНТРАТ, 30мл

Разширените пори се предизвикват от свръх отделяне на себум, промяна в качеството на себума, удебеляване на епидермиса и наличието на бактерията Propionibacterium acnes. SEBIUM PORE REFINER е единственият коригиращ флуид от дерматологичен клас, който стеснява порите и изглажда кожната структура. Подходящ за комбинирана и мазна кожа.

Благодарение на двойното действие на Polyporus officinalis, големината на порите е намалена с 54%, и синтезът на себума е ограничен. Възвръща свежия, гладък и сияен вид на кожата. Със своите съставки манитол и гинко билоба, неутрализира свободни радикали.

Гел-крем текстура, с лек и свеж аромат, представлява отлична основа за грим.

Приложение: Нанасяйте веднъж или два пъти дневно, самостоятелно или преди да нанесете крем за лице, в Т-зоната /брадичка-нос-чело/
за комбинирана кожа, или по цялото лице за кожа, склонна към омазняване.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SEBIUM MAT, БЕЗЦВЕТЕН ФЛУИД, 40мл

БИОДЕРМА, SEBIUM MAT, БЕЗЦВЕТЕН ФЛУИД, 40мл

Матира, регулира себума, за трайни ежедневни грижи за комбинирана и мазна кожа. Ароматизирана формула. Некомедогеничен. Предлага се също като оцветяващ крем.

Състав: WATER (AQUA), GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, XYLITOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGO-SACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ZINC GLUCONATE, PYRIDOXINE HCL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CYCLOHEXASILOXANE, POLYACRYLAMIDE, SILICA, C13-14 ISOPARAFFIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, LAURETH-7, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLCELLULOSE, GLYCERYL POLYACRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DODECYL GALLATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE (PARFUM).

Действие: Sébium Mat с неговите големи възможности да матира, атакува веднага и трайно  всички причинители на лъщящата кожа:
Sébium Mat неутрализира отразяването на светлината, чрез уникалното въздействие на оригинални микрочастици (кварц и микроперли). Кожата отразява по-малко светлина (оптична корекция).  Sébium Mat абсорбира излишъка от себум.  Sébium Mat регулира секретирането на себум, благодарение на регулиращи себума съставки (цинков глюконат, витамин B6), които действат в синергия. Sébium Mat подобрява структурата на кожата. Неговият изключителен патентован комплекс Fluidactiv® поддържа качеството на себума и така предотвратява запушването на порите. Кераторегулиращите съставки (естери AHA) ускоряват клетъчното обноволение и стесняват порите.  Некомедогеничен, с крем-гел структура, която бързо се абсорбира и добре задържа грима, Sébium Mat не се лющи. Кожата остава чиста, мека и отлично матирана през целия ден.

Приложение: Прилагайте Sébium Mat сутрин върху отлично почистена кожа, най-добре със Sébium Foaming gel или Sébium H2O.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, ATODERM NUTRITIVE, ПОДХРАНВАЩ КРЕМ, 40мл

БИОДЕРМА, ATODERM NUTRITIVE, ПОДХРАНВАЩ КРЕМ, 40мл

Подхранващ крем за лице.

Действие: При сухата кожа липсват вода и мазнини и нейният хидролипиден слой може да се разпадне. Този слой действа като защитна бариера на повърхността и е жизненоважен за поддържането на хидратацията на кожата. В резултат на неговото разпадане, кожата става суха и може да бъде груба, реактивна и да се бели. За да се отговори на нуждите на много сухата кожа, изследванията на BIODERMA  разработиха ATODERM  NUTRITIVE. Тази силно подхранваща грижа за кожата съчетава две естествени активни съставки - масло от шея и екстракт от авокадо, известни със своите подхранващи, възстановяващи и успокояващи свойства, и две хидратиращи, активни съставки - вазелин и глицерин. Силно концентрирани в немазна "богата кремообразна" консистенция, тези активни съставки помагат за възстановяване на баланса в кожата между вода и липиди, така че тя бързо възвръща първоначалното си усещане за комфорт и еластичност. Патентованият естествен комплекс D.A.F. повишава прага на поносимост на кожата. Изключителна поносимост. Хидроалергичен. Некомедоногенен.

Приложение: Нанасяйте сутрин и вечер по цялото лице и шия, след почистване с ATODERM Gel moussant /гел-пяна/, или със силно обогатения сапун ATODERM Ultra-rich soar. Отлична основа за грим.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА ATODERM PO ZINC КРЕМ, ЛИЦЕ И ТЯЛО, 100мл

БИОДЕРМА ATODERM PO ZINC КРЕМ, ЛИЦЕ И ТЯЛО, 100мл

Успокояваща, пречистваща и възстановяваща грижа за деликатни, възпалени и възбудими зони, при остра и хронична кожна дехидратация. Формула без ароматизатори. Хипоалергенен. За възрастни, деца, бебета. За лице и тяло.

Състав: WATER (AQUA), MINERAL OIL (PARAF- FINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, MYRETH-3 MYRISTATE, DIMETHICONE, STEARETH-21, BETA-SITOSTEROL, ZINC GLUCONATE, PIROCTONE OLAMINE, TOCOPHERYL ACETATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CETYL ALCOHOL, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, CARBOMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL.

Действие: Богат на пречистващи съставки, Atoderm PO zinc ограничава разпространението на микроорганизми, дразнещи елементи, които предизвикват влошаването на кондицията на кожата. Atoderm PO zinc бързо намалява всяко зачервяване. Благодарение ефективността на своите овлажняващи и антидехидратиращи съставки, Atoderm PO zinc заздравява защитната бариера на кожата. Кожата е хидратирана и успокоена с възобновена мекота и гъвкавост. Atoderm PO zinc лесно се разстила и бързо прониква. Atoderm PO zinc гарантира оптимална поносимост.

Приложение: Прилагайте Atoderm PO zinc веднъж или два пъти на ден върху почистена кожа, като за целта най-добре е да използвате Atoderm Ultra-rich foaming gel или Atoderm Ultra-rich soap. Щом кондицията на кожата се подобри, ние препоръчваме да използвате Atoderm Cream, високообогатен и овлажняващ крем за ежедневна употреба , поддържащ защитната бариера на кожата, или Atoderm PP, за интензивна ежедневна грижа за биовъзстановяване, като поддържаща процедура. Atoderm PO zinc се препоръчва в комбинация със и след използване на дермокортикоиди.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, ATODERM ИЗМИВАЩ ГЕЛ, 200мл

БИОДЕРМА, ATODERM ИЗМИВАЩ ГЕЛ, 200мл

Ultra-rich foaming gel. Високообогатеният и пречистващ гел за ежедневно миене възвръща естествените липиди на много сухата кожа. Формула без ароматизатори. Без консерванти, без оцветители.

Състав: WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, DISODIUM EDTA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, RHAMNOSE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID.

Приложение: Прилагайте Atoderm Ultra-rich foaming gel върху овлажнена кожа. Разпенвайте, после изплаквайте цялостно. Изсушавайте нежно. Използвайте Atoderm Ultra-rich foaming gel веднъж или два пъти на ден. След Atoderm Ultra-rich foaming gel полагайте овлажняващ продукт подходящ за много суха кожа, най-добре Atoderm PP, или  Atoderm PO zinc.

Действие: Формулиран с активни пречистващи съставки Atoderm Ultra-rich foaming gel се противопоставя на разпространението на микроорганизми и други дразнещи елементи, предизвикали задълбочаващо се изсушаване на кожата. Високообогатеният гел за измиване без сапун, физиологическият pH, липсата на консерванти и ароматизатори съхраняват интегритета на кожата и гарантират оптимална поносимост.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, ATODERM ИЗМИВАЩ ГЕЛ, 500мл

БИОДЕРМА, ATODERM ИЗМИВАЩ ГЕЛ, 500мл

Ultra-rich foaming gel. Високообогатеният и пречистващ гел за ежедневно миене възвръща естествените липиди на много сухата кожа. Формула без ароматизатори. Без консерванти, без оцветители.

Състав: WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, DISODIUM EDTA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, RHAMNOSE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID.

Приложение: Прилагайте Atoderm Ultra-rich foaming gel върху овлажнена кожа. Разпенвайте, после изплаквайте цялостно. Изсушавайте нежно. Използвайте Atoderm Ultra-rich foaming gel веднъж или два пъти на ден. След Atoderm Ultra-rich foaming gel полагайте овлажняващ продукт подходящ за много суха кожа, най-добре Atoderm PP, или  Atoderm PO zinc.

Действие: Формулиран с активни пречистващи съставки Atoderm Ultra-rich foaming gel се противопоставя на разпространението на микроорганизми и други дразнещи елементи, предизвикали задълбочаващо се изсушаване на кожата. Високообогатеният гел за измиване без сапун, физиологическият pH, липсата на консерванти и ароматизатори съхраняват интегритета на кожата и гарантират оптимална поносимост.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, ATODERM ЗАЩИТЕН КРЕМ, 200мл

БИОДЕРМА, ATODERM ЗАЩИТЕН КРЕМ, 200мл

Високообогатен овлажняващ и възстановяващ кожната защита дневен крем за за суха и чувствителна кожа.

Приложение: Нанесете върху кожата и нежно втрийте. Повторете апликацията, всеки път когато е необходимо.

Действие: Възстановява и подхранва.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, ATODERM ЗАЩИТЕН КРЕМ, 500мл

БИОДЕРМА, ATODERM ЗАЩИТЕН КРЕМ, 500мл

Високообогатен овлажняващ и възстановяващ кожната защита дневен крем за за суха и чувствителна кожа. Формула без ароматизатори. Бутилка от 500 ml с помпичка.  За лице & тяло. Adults, children, babies. За възрастни, деца и бебета.

Състав: WATER (AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, MYRETH-3 MYRISTATE, CYCLOMETHICONE, STEARETH-21, TOCOPHERYL ACETATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, TRIETHANOLAMINE, CETYL ALCOHOL, STEARIC ACID, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, CARBOMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN.

Приложение: Прилагайте Atoderm Cream веднъж, или два пъти на ден върху почистена, най-добре с Atoderm Ultra-rich soap кожа и после деликатно подсушена. Овлажняващият ефект на Atoderm Cream се оптимизира ако го прилагате върху  леко овлажнена кожа (след вана, душ или воден спрей).

Действие: Благодарение на своите високообогатени съставки за активно възстановяване, Atoderm Cream консолидира структурата на кожната защита и така противостои срещу проникването на дразнещи елементи. Обогатен с овлажняващи, антидехидратиращи съставки, Atoderm Cream задържа водата в горните слоеве на епидермиса и предотвратява нейното изпаряване. Кожата е добре овлажнена, с по-голяма резистентност, с обновена мекота и гъвкавост. Без ароматизатори, Atoderm Cream гарантира оптимална поносимост.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, CICABIO ЗАЗДРАВЯВАЩ КРЕМ, 40мл

БИОДЕРМА, CICABIO ЗАЗДРАВЯВАЩ КРЕМ, 40мл

Първият продукт за лечение на наранена, раздразнена, несекретираща кожа, който съпровожда всеки етап от епидермалното възстановяване. Формула без ароматизатори. Без оцветители. Бежовият цвят е натурален и идва от активните съставки. Антибактериален, хипоалергенен.

Състав: WATER (AQUA), GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, ZINC OXIDE, OCTYLDECANOL, BUTYLENE GLYCOL, POLYACRYLAMIDE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, COPPER SULFATE, ZINC SULFATE, SODIUM HYALURONATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) VINE EXTRACT, ASIATICO-SIDE, ASIATIC ACID, MADECASSIC ACID, C13-14 ISOPARAFFIN, OCTYLDODECYL XYLOSIDE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAURETH-7, LAURETH-3, HYDROXYETHYLCELLULOSE,ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER.

Действие: Cicabio Cream действа на всеки етап от възстановяването на епидермиса за постигането на перфектен лечебен резултат. Структурата "дишащ пластир" на Cicabio Cream и неговият антибактериален комплекс предпазват раната. Cicabio Cream с комплекса Antalgicine®, който е иновация на BIODERMA, бързо успокоява чувството на дискомфорт и намалява желанието за чесане. Синергията от комбинацията между ресвератрол и мед спомага да се постигне високо качество на лечение на кожата. Натуралният патентован комплекс D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation - напредничава дерматологична формула) покачва прага на поносимост на кожата.Излекувана, успокоена, раната скоро е забравена.

Приложение: Полагайте тънък слой Cicabio Cream върху наранената зона, след почистване и подсушаване. Употребявайте два пъти на ден, докато нараняването напълно изчезне. Cicabio Cream може да се използва както за лице, така и за тяло. Cicabio Cream е подходящ за възрастни и деца. Cicabio Cream не трябва да се прилага върху лигавица (вътре в устата, ректума, вагината) или върху кървящи рани.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, HYDRABIO H20, МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР, 200мл

БИОДЕРМА, HYDRABIO H20, МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР, 200мл

Първият овлажняващ мицеларен разтвор с Aquagenium за чувствителна и дехидратирана кожа. Ароматизирана формула. Некомедогенен - Хипоалергенен.

Състав: WATER (AQUA), GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, RHAMNOSE, MANNITOL, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, NIACINAMIDE, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM).

Действие: Иновация на БИОДЕРМА - патентованият биологичен комплекс Aquagenium стимулира клетъчния потенциал на кожата, отново я приучава да генерира в дълбочина и да задържа по повърхността влагата, която е важна за баланса на кожата.Мицелът, съдържащ се в неговата формула само с едно движение перфектно почиства и премахва грима от лицето и очите.Кожата веднага си възвръща своя комфорт, гъвкавост и блясък. Много нежен при употреба, Hydrabio H2O гарантира отлична толерантност към кожата и очите. Формулата на Hydrabio H2O е хипоалергенна и некомедогенна.

Приложение: Навлажнете памучен тампон с Hydrabio H2O и почистете лицето и очите. Ние препоръчваме след това Hydrabio Moisturising lotion.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, HYDRABIO RICHE, ОБОГАТЕН КРЕМ, 40мл

БИОДЕРМА, HYDRABIO RICHE, ОБОГАТЕН КРЕМ, 40мл

Първият дълбочинен, генериращ влага продукт  Aquagenium за суха до много суха, чувствителна и дехидратирана кожа. Ароматна формула. Бутилка 40 ml с помпичка. Некомедогенична, хипоалергенна.

Състав: WATER (AQUA), GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), TRIDECYL TRIMELLITATE, XYLITOL, CYCLOPENTASILOXANE, ALCOHOL DENAT., GLYCOL PALMITATE, ARACHIDYL ALCOHOL, CORN STARCH MODIFIED, POLYEHTYLENE, SODIUM LACTATE, GLYCERYL STEARATE, NIACINAMIDE, PEG-100 STEARATE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, ANHYDROXYLITOL, RHAMNOSE, MANNITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DIMETHICONE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, XYLITYLGLUCOSIDE, HEXYLDECANOL, TITANIUM DIOXIDE, XANTHAN GUM, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ALUMINA, STEARIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BEHENYL ALCOHOL, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

Действие: Иновация на BIODERMA- патентованият биологичен комплекс Aquagenium приучава отново кожата към дълбочинно генериране на влага, важна за нейния естествен баланс, както и да задържа влагата по повърхността. Hydrabio Rich cream е крем, който осигурява дълготрайно хидратиране*, като възвръща комфорта на кожата, нейната гъвкавост и блясък. Формулата на крема Hydrabio Rich cream е хипоалергенна и некомедогенна.

*Хидратиране на горните слоеве на епидермиса.

Приложение: Прилагайте Hydrabio Rich cream сутрин по цялото лице и шията, след почистване с Hydrabio Milky cleanser, или Hydrabio H2O и тонирайте с Hydrabio Moisturising lotion. Тъканта, обработена с Hydrabio Rich cream - успокояващ хидробиологичен крем, представлява отлична основа за гримиране.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, HYDRABIO LIGHT, ЛЕК КРЕМ, 40мл

БИОДЕРМА, HYDRABIO LIGHT, ЛЕК КРЕМ, 40мл

Първият продукт за дълбочинно генериране на влага с Aquagenium за нормална до комбинирана, чувствителна, дехидратирана кожа. Ароматизирана формула. Бутилка 40 ml с помпичка. Некомедогенен - Хипоалергенен.

Състав: WATER (AQUA), GLYCERIN, CYCLOMETHICONE, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, ALCOHOL DENAT., CYCLOPENTASILOXANE, GLYCOL PALMITATE, POLYEHTYLENE, SODIUM LACTATE, ARACHIDYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, MANNITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BEHENYL ALCOHOL, XYLITYLGLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ARACHIDYL GLUCOSIDE, HEXYLDECANOL, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, FRAGRANCE, (PARFUM).

Действие: Иновация на БИОДЕРМА - патентованият биологичен комплекс Aquagenium стимулира клетъчния потенциал на кожата, отново я приучава да генерира в дълбочина и да задържа по повърхността влагата, която е важна за баланса на кожата. С трайното хидратиране* от Hydrabio Light cream кожата си възвръща комфорта, гъвкавостта и блясъка си. Формулата на Hydrabio Light cream е хипоалергенна и некомедогенна.

*Хидратиране на горните слоеве от епидермиса.

Приложение: Прилагайте Hydrabio Light cream сутрин и/или вечер по цялото лице и шия, след почистване с Hydrabio Milky cleanser, или Hydrabio H2O и Hydrabio Moisturising lotion.  Лекият и свеж състав на Hydrabio Light cream осигурява отлична основа за гримиране.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, HYDRABIO ОВЛАЖНЯВАЩА МАСКА, 75мл

БИОДЕРМА, HYDRABIO ОВЛАЖНЯВАЩА МАСКА, 75мл

Първата нежна маска генерираща хидртиране, чрез Aquagenium за чувствителна и дехидратирана кожа.

Състав: WATER (AQUA), PROPYLENE GLYCOL, PETROLATUM, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, POLYETHYLENE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), SALICYLIC ACID, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, XYLITOL, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, XANTHAN GUM, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

Действие: Интензивно овлажняваща маска за лице за дехидратирана и чувствителна кожа. Активира отново естествения процес на хидратиране на кожата и способства за задържане на вода в повърхностните й слоеве.

Приложение: Полагайте Hydrabio Exfoliating cream върху леко овлажненото лице, като избягвате зоната на очния контур. Масажирайте в продължание на 1-2 минути с кръгови движения. Изплакнете добре и изсушете нежно. Ние препоръчваме след това да сложите Hydrabio Mask, за да максимализирате кожната хидратация*. Използвайте Hydrabio Exfoliating cream веднъж или два пъти седмично.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА HYDRABIO, ЕКСФОЛИРАЩ КРЕМ, 75мл

БИОДЕРМА HYDRABIO, ЕКСФОЛИРАЩ КРЕМ, 75мл

Първият продукт за нежно, овлажняващо почистване с Aquagenium за чувствителна и дехидратирана кожа. Ароматна формула.
Хипоалергенен.

Състав: WATER (AQUA), PROPYLENE GLYCOL, PETROLATUM, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, POLYETHYLENE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), SALICYLIC ACID, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, XYLITOL, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, XANTHAN GUM, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

Действие: Пантентованият биологичен комплекс Aquagenium, иновация на БИОДЕРМА, стимулира възможностите на кожните клетки, приучава ги отново да генерират в дълбочина и да задържат на повърхността необходимата за техния баланс влага. Почистена и хидратирана в дълбочина с Hydrabio Exfoliating cream, кожата възвръща своя комфорт, мекота и блясък, като извлича пълноценна полза от хидратирането* с продуктите за грижа на кожата от гамата на Hydrabio. Некомедогеничен и хипоалергенен, Hydrabio Exfoliating cream се съобразява с чувствителността на дехидратираната кожа и гарантира отлична поносимост.

*Хидратиране на горните слоеве на епидермиса.

Приложение: Полагайте Hydrabio Exfoliating cream върху леко овлажненото лице, като избягвате зоната на очния контур. Масажирайте в продължание на 1-2 минути с кръгови движения. Изплакнете добре и изсушете нежно. Ние препоръчваме след това да сложите Hydrabio Mask, за да максимализирате кожната хидратация*. Използвайте Hydrabio Exfoliating cream веднъж или два пъти седмично.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, HYDRABIO TONIQUE, ТОНИЗИРАЩ ЛОСИОН,200мл

БИОДЕРМА, HYDRABIO TONIQUE, ТОНИЗИРАЩ ЛОСИОН, 200мл

Първият овлажняващ, тониращ лосион с Aquagenium, който осъществява почистването на чувствителна и дехидратирана кожа. Ароматизирана формула. Хипоалергенен.

Състав: WATER (AQUA), GLYCERIN, POLYSORBATE 20, ALLANTOIN, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, XYLITOL, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CITRIC ACID, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, CETRIMONIUM BROMIDE, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM).

Действие: Иновация на БИОДЕРМА - патентованият биологичен комплекс Aquagenium приучава отново кожата да генерира в дълбочина и да задържа по повърхността влагата, важна за естествения баланс на кожата. С възвърнат баланс, трайно хидратирана*, кожата е тонирана, гъвкава и бляскава. Иновация на галеновата индустрия, летливият флуид, съдържащ се в Hydrabio Tonique осигурява приятно усещане за свежест. Хипоалергенен, Hydrabio Tonique гарантира отлична толерантност за кожата и очите.

*Хидратиране на горните слоеве на епидермиса.

Приложение: Навлажнете памучен тампон с Hydrabio Tonique и го полагайте по лицето, очите и шията с нежни потупвания, след като преди това сте ги почистили с Hydrabio Milky cleanser. Hydrabio Tonique е идеален за използване преди прилагането на крем за дълбочинно генериране на влага* Hydrabio Rich cream, или Hydrabio Light cream.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, HYDRABIO СЕРУМ, 40мл

БИОДЕРМА, HYDRABIO СЕРУМ, 40мл

Хидратиращ концентрат. Интензивно хидратирана, кожата възстановява комфорта, гъвкавостта и блясъка си. Хипоалергенен. Некомедоногенен.

Действие: Hydrabio Serum е първият хидратиращ* концентрат с Aquagenium®**. Иновация на BIODERMA, този патентован биологичен комплекс стимулира клетъчните сили на кожата, пренасочвайки ги към създаването в дълбочина и задържането на повърхността на влагата, съществена за нейния баланс. Патентованият естествен комплекс D.A.F.*** повишава прага на поносимост на кожата.

Приложение: Прилагайте Hydrabio Serum сутрин и/или вечер по лицето и шията, предварително почистени с Hydrabio Lait (почистващо мляко) или Hydrabio H2O (мицеларна вода) и тонизирайте с Hydrabio Tonique. Използвайте самостоятелно или преди нанасянето на крем от серията Hydrabio (Hydrabio Riche, Legere, UV или Bonne Mine). Свежата му и лесно попиваща текстура е отлична основа за грим.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, HYDRABIO LAIT, ТОАЛЕТНО МЛЯКО, 200мл

БИОДЕРМА, HYDRABIO LAIT, ТОАЛЕТНО МЛЯКО, 200мл

Първото средство за овлажняване, почистване и премахване на грим с Aquagenium за чувствителна и дехидратирана кожа. Ароматизирана формула. Некомедогенно - Хипоалергенно.

Състав: WATER (AQUA), GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), POLYPROPYLENE TEREPHTHALATE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, NIACINAMIDE, XYLITOL, RHAMNOSE, MANNITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HEXYLDECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM)

Действие: Иновация на БИОДЕРМА - патентованият биологичен комплекс Aquagenium стимулира клетъчноя потенциал на кожата, отново я приучава да генерира в дълбочина и да задържа по повърхността влагата, важна за баланса на кожата. Нежно почистена, с възвърнат баланс и трайно хидратирана*, кожата възвръща своя комфорт, гъвкавост и блясък. Иновативен продукт на галеновата индустрия, Hydrabio Lait е първото средство за почистване и премахване на грим, което съчетава нежността на млякото със свежестта на водата. Некомедогенно и хипоалергенно, Hydrabio Lait гарантира отлична толерантност за кожата и очите.

*Хидратиране на горните слоеве на епидермиса.

Приложение: Навлажнето памучен тампон с Hydrabio Lait и внимателно почистете лицето и очите. Ние препоръчваме след това да продължите с Hydrabio Moisturising lotion, за да приключите с премахването на грима и да оставите кожата свежа и тонирана.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, MATRICIUM КРЕМ, ДОЗИ 1мл х30

БИОДЕРМА, MATRICIUM КРЕМ, ДОЗИ 1мл х30

Стерилен медицински препарат.

MATRICIUM топичен препарат е стерилно средство, което притежава омекотяващо и защитно действие и е предназначено да подпомага в процеса на възстановяване на кожните тъкани, както и да създава идеална среда за процеса на възстановяване на епидермиса. Съдържа естествено налични в кожата елементи като аминокиселини, минерални соли, витамини, нуклеотоди, хиалуронова киселина- всички тези натурални биологични елементи допринасят за създаването на оптимална среда за ефикасно възстановяване на тъканите.

Действие: улеснява възстановяването на увредената кожна тъкан при повърхностни кожни наранявания, без кървене и възпалителен излив, получени в резултат на дерматологични интервенти, лечение с лазер, пилинг, дермоабразивни операции, разрези и при изгаряния от първа степен. Благодарение на своето хидратиращо, филмообразуващо и предпазващо действие в микросредата на увреденото място, допринася за обновяване на клетките и подпомага процеса на естественно възстановяване на кожната тъкан.  Подходящ е за предпазване на кожата при локални кожни дразненния, предизвикани както от физични агенти като слънце, вятър, студ, така и от хормонални смущения, които предизвикват кожни нарушения като сухост и дразнене.

Приложение: при възпалителен излив, получени в резултат на дерматологични интервенти, лечение с лазер, пилинг, дермоабразивни операции, разрези и при изгаряния от първа степен, при локални кожни дразненния, предизвикани както от физични агенти като слънце, вятър, студ, така и от хормонални смущения, които предизвикват кожни нарушения като сухост и дразнене.

Дозировка: При наранена, деликатна, увредена кожа: прилагайте MATRICIUM  два пъти дневно (сутри и вечер) до цялостно подобрение на състоянието на кожата. За по-голям брой приложения, спазвайте предписанията на лекаря.

Начин на употреба: Отделете единичната доза от лентата.  Отворете я, като първо завъртите, а след това повдигнете капачката. Дръжте капачката със затварящия палец нагоре. Прилагайте продукта върху старателно измита кожа, като упражнявате лек натиск с флакончето. След употреба, завъртете, затворете незабавно единичната опаковка: останалото количество препарат може да се използва в рамките на 12часа.

Внимание: Продуктът е за топична употреба. Не използвайте продукта, ако при първо отваряне флаконът е повреден или неправилно затворен. Почистете зоната върху кожата, преди да нанесете продукта. Измийте си старателно ръцете преди и след употреба. По време на нанасянето на продукта не докосвайте нито третираната зона, нито останалата повърхност с върха на флакона. Не употребявайте продукта в случай на установена свръхчувствителност към някой от компонентите на продукта. След употреба не изхвърляйте опаковката в околната среда. Пазете препарата далеч от достъп на деца. При усложнения по време на употреба, прекратете лечението и се посъветвайте с лекар.
 
Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, PHOTODERM ANTI-AGE SPF30, КРЕМ, 30мл

БИОДЕРМА, PHOTODERM ANTI-AGE SPF30, КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ, 30мл

Солидна слънцезащита при чувствителна кожа за лице, деколте и ръце; заглажда, укрепва, задържа стареенето. Специален "слънчев" аромат. Водоустойчив. Стабилен на светлина. Некомедогеничен. Хипоалергенен.

Състав: WATER (AQUA), DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, BUTYL METHOXY-DIBENZOYLMETHANE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, CYCLOMETHICONE, ALCOHOL DENAT., PTFE, C20- 22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, DIPALMITOYL HYDROXYPROLINE, TOCOPHERYL ACETATE, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, YEAST EXTRACT (FAEX), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DECYL GLUCOSIDE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ETHYLPA- RABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

Действие: С висока ефикасност срещу UVB-лъчите и несравнимо противодействие на UVA-лъчите Photoderm Anti-age надеждно предпазва от слънчеви изгаряния и се бори с преждевременното стареене на кожата. Патентованият комплекс* Cellular BIOprotection, отбелязъл рязък напредък в борбата срещу рисковете от увреждане на клетките, осигурява оптимална защита на кожните клетки. Ефективните съставки против стареене на Photoderm Anti-age имат тройно действие: против бръчки, укрепване на кожата и спиране появата на пигментационни петна. Photoderm Anti-age има топяща се структура, безцветна при полагането, не оставя мазен слой или бели петна. Photoderm Anti-age гарантира отлична поносимост. Той е некомедогеничен и стабилен на светлина.

Приложение: Полагайте обилно Photoderm Anti-age при всеки случай преди излагане на слънце, след като внимателно сте подсушили кожата. Слагайте често отново Photoderm Anti-age, както и след всяко потапяне във вода или спортна активност, или ако се е изтрил от тялото.
 
Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, PHOTODERM BRONZ SPF15, КРЕМ, 40мл

БИОДЕРМА, PHOTODERM BRONZ SPF15, КРЕМ, 40мл

Фотозащитен флуид за лице. Ефективността срещу UVB лъчи и ненадминатото действие на UVA лъчи на  PHOTODERM BRONZE предпазват от слънчево изгаряне и се бори с преждевременното стареене на кожата. PHOTODERM BRONZE  активира, засилва и удължава трайността на естествения тен. Много лека текстура, без омазняващ ефект и без бели следи. Некомедогенен. Отлична поносимост. Фотостабилен.

Действие: Средно ниво на защита за чувствителна кожа. Лека текстура. Активира естествения тен, свеж аромат, водоустойчив. Средно ниво на защита от слънцето за лице:чувствителна кожа, матова кожа.

Начин на употреба: Нанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце /при намаляване на количеството на крема върху кожата, намалява нивото на защита/. Нанасяйте често и винаги след плуване или спорт.
 
Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, PHOTODERM MAX SPF50+, ПУДРА ЗА ЛИЦЕ,10гр

БИОДЕРМА, PHOTODERM MAX SPF50+, ПУДРА ЗА ЛИЦЕ, 10гр

ЗЛАТИСТ ЦВЯТ!

Максималната ефикасност срещу UVB лъчите и ненадминатот действие срещу UVA лъчите на Photoderm MAX защитава от слънчево изгаряне и предпазва от реакции на кожата, породени от непоносимост към слънцето. Иновация от BIODERMA: леката, лесна за нанасяне текстура изравнява тена и оставя приятно усещане на посипване с прах, придава сияен вид на кожата.

Действие: Много висока, 100% минерална защита от слънцето.

Подходяща за: кожа със свръхчувствителност към химични филтри и парфюм, кожа, която проявява непоносимост към слънцето, ултратънка кожа, кожа чувствителна към ултравиолетовите лъчи /след дерматологична процедура/
 
Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, PHOTODERM MAX SPF50+, ПУДРА ЗА ЛИЦЕ,10гр

БИОДЕРМА, PHOTODERM MAX SPF50+, ПУДРА ЗА ЛИЦЕ, 10гр

СВЕТЪЛ ЦВЯТ!

Максималната ефикасност срещу UVB лъчите и ненадминатот действие срещу UVA лъчите на Photoderm MAX защитава от слънчево изгаряне и предпазва от реакции на кожата, породени от непоносимост към слънцето. Иновация от BIODERMA: леката, лесна за нанасяне текстура изравнява тена и оставя приятно усещане на посипване с прах, придава сияен вид на кожата.

Действие: Много висока, 100% минерална защита от слънцето.

Подходяща за: кожа със свръхчувствителност към химични филтри и парфюм, кожа, която проявява непоносимост към слънцето, ултратънка кожа, кожа чувствителна към ултравиолетовите лъчи /след дерматологична процедура/
 
Производител: Bioderma

БИОДЕРМА,PHOTODERM MINERAL SPF50+,ФЛУИД ЛИЦЕ,100мл

БИОДЕРМА, PHOTODERM MINERAL SPF50+, ФЛУИД ЛИЦЕ, 100гр

Специфична, минерална, максимална слънцезащита за алергична кожа или кожа, чувствителна към химически филтри и ароматизатори, или която не понася каквото и да е излагане на слънце. 100% минерална формула без ароматизатори. Водоустойчив. Стабилен на светлина.
Некомедогеничен. Хипоалергенен.

Състав: CYCLOMETHICONE, ZINC OXIDE, WATER (AQUA), TITANIUM DIOXIDE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYGLYCERYL-3 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE , DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, ALUMINUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, DIMETHICONE/METHICONE COPOLYMER, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HINOKITIOL, TRIETHYL CITRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BHA.

Действие: С максимална ефикасност срещу UVB-лъчите и несравнимо противодействие на "екстремните UVA-лъчи" Photoderm MINÉRAL надеждно предпазва от слънчеви изгаряния и предотвратява реакциите на непоносимост към слънцето. Патентованият комплекс* Cellular BIOprotection®, отбелязъл рязък напредък в борбата срещу увреждането на клетките, осигурява оптимална защита на кожните клетки. Стопроцентовата минерална ултрафлуидна структура на Photoderm MINÉRAL кара кожата да се чувства комфортна и изключително мека. Съвсем безцветен при полагане, Photoderm MINÉRAL се разстила много лесно и не оставя мазен слой. Некомедогеничен, Photoderm MINÉRAL е водоустойчив и стабилен на светлина. Photoderm MINÉRAL е без ароматизатори и осигурява отлична поносимост.

Приложение: Разклатете добре продукта преди употреба. Полагайте обилно преди всяко излагане на слънце Photoderm MINÉRAL, след като внимателно сте подсушили кожата. Слагайте често отново Photoderm MINÉRAL, както и след всяко потапяне във вода или спортна активност, или ако се е изтрил от тялото.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА,PHOTODERM SKI SPF50+,2в1,КРЕМ +СТИК, 20мл

БИОДЕРМА, PHOTODERM SKI SPF50+, 2в1 КРЕМ 20мл + СТИК 2гр

Photoderm SKI 50+ предлага на кожата обогатена текстура, която осигурява висока слънчева защита и предпазва от студ и вятър. Практичната и компактна опаковка на продукта  -  2 в 1, го превръща в идеалния аксесоар в планината. Има подхранващ състав. Парфюмирана формула и е хипоалергенен.

Действие: Фотозащитен продукт за голяма надморска височина. Слънцезащитен продукт за лице и устни с много висока протекция, подходящ за климатични условия при голяма надморска височина.

Приложение: Нанасяйте често.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SEBIUM AI КРЕМ ПРОТИВ АКНЕ, 30мл

БИОДЕРМА, SEBIUM AI КРЕМ ПРОТИВ АКНЕ, 30мл

Първият препарат за интензивно почистване, успокояване и заглаждане на кожа, предразположена към акне, който действа по всички нива на възпалителния процес. Формула с ароматизатори. Антибактериален. Некомедогеничен.

Състав: WATER (AQUA), DI-C12-13 ALKYL MALATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ZINC GLUCONATE, ISODODECANE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, ARACHIDYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SALICYLIC ACID, GLYCYRRHETINIC ACID, CANDIDA BOMBICOLA/GLUCOSE/METHYL RAPESEEDATE FERMENT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SQUALANE, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BEHENYL ALCOHOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ARACHIDYL GLUCOSIDE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, XANTHAN GUM, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, DODECYL GALLATE, FRAGRANCE (PARFUM).

Действие: Sébium AI, резултат от най-новия напредък в дерматологията, ускорява елиминирането на пъпки и черни точки и предотвратява възобновяването им. Неговата формула ограничава разпространението на P.acnes, бактерията, която е в основата на възпаленията, които предизвикват пъпките. Зачервяването се успокоява и възпалението заглъхва. Sébium AI така намалява и риска от белези. Ексклузивният патентован комплекс Fluidactiv® поддържа качеството на себума и спира запушването на порите. Цинковият глуконат Sébium AI помага да се регулира секретирането на себума и да се намали лъскавината. Епидермисът се прочиства, кожната тъкан става по-гладка и кожата изглежда по-светла.  Лекото и не-мазно съдържание на Sébium AI е много приятно за употреба.

Sébium AI гарантира отлична поносимост.

Приложение: Прилагайте Sébium AI веднъж или два пъти на ден върху перфектно почистена кожа, най-добре със Sebium H2O или Sebium Foaming gel. Върху Sébium AI може да се полага грим. Избягвайте контакт с очите.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SEBIUM H2O, МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР, 250мл

БИОДЕРМА, SEBIUM H2O, МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР, 250мл

Несравнимият мицеларен разтвор за ежедневно почистване на комбинирана или мазна кожа. Ароматизирана формула. Некомедогенен, без алкохол, без оцветители.

Състав: WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE , ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM).

Действие: Иновация на БИОДЕРМА, Sébium H2O нежно премахва от кожата микроемулсии от замърсявания и излишък от себум, без да я пресушава. Обогатен с пречистващи активни съставки, Sébium H2O изчиства в дълбочина епидермиса и регулира секретирането на себум. Патентованият себо-коригиращ комплекс Fluidactiv нормализира качествата на себума. Sébium H2O гарантира отлична кожна и очна поносимост.  Sébium H2O некомедогенен.

Приложение: Sébium H2O е с ултра мека почистваща формула, прилагайте го с най-голяма грижовност. Напоявате памучен тампон със Sébium H2O и почиствате лицето си. Повтаряте процедурата дотогава, докато памукът не остане чист. Sébium H2O не се нуждае от изплакване, но е много важно кожата ви да се подсуши. Подсушавайте нежно. Потупвайте лицето си с чиста, памучна хавлиена кърпа. Sébium H2O може да се използва ежедневно, сутрин и вечер.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SEBIUM H2O, МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР, 500мл

БИОДЕРМА, SEBIUM H2O, МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР, 500мл

Несравнимият мицеларен разтвор за ежедневно почистване на комбинирана или мазна кожа. Ароматизирана формула. Некомедогенен, без алкохол, без оцветители.

Състав: WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE , ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM).

Действие: Иновация на БИОДЕРМА, Sébium H2O нежно премахва от кожата микроемулсии от замърсявания и излишък от себум, без да я пресушава. Обогатен с пречистващи активни съставки, Sébium H2O изчиства в дълбочина епидермиса и регулира секретирането на себум. Патентованият себо-коригиращ комплекс Fluidactiv нормализира качествата на себума. Sébium H2O гарантира отлична кожна и очна поносимост.  Sébium H2O некомедогенен.

Приложение: Sébium H2O е с ултра мека почистваща формула, прилагайте го с най-голяма грижовност. Напоявате памучен тампон със Sébium H2O и почиствате лицето си. Повтаряте процедурата дотогава, докато памукът не остане чист. Sébium H2O не се нуждае от изплакване, но е много важно кожата ви да се подсуши. Подсушавайте нежно. Потупвайте лицето си с чиста, памучна хавлиена кърпа. Sébium H2O може да се използва ежедневно, сутрин и вечер.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SEBIUM HYDRA КРЕМ, ОВЛАЖНЯВАЩ, 40мл

БИОДЕРМА, SEBIUM HYDRA КРЕМ, ОВЛАЖНЯВАЩ, УСПОКОЯВАЩ, 40мл

Кожа с акне временно изсушена и раздразнена от дерматологично лечение.

Действие: Компенсира усещането за лющене и изпъване. Интензивно овлажнява: вазелин, ксилитон, глицерин, церамиди. Успокоява раздразненията, свързани с дерматологично лечение. Допълваща грижа при лечение на акне. Компенсира кожното изсушаване.

Приложение: Едно или две приложения дневно.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SENSIBIO LIGHT, ЛЕК КРЕМ, 40мл

БИОДЕРМА, SENSIBIO LIGHT, ЛЕК КРЕМ, 40мл

Ежедневна грижа за овлажняване, успокояване и защита на чувствителна нетолерантна кожа; за нормална до комбинирана кожа. Формула без ароматизатори. Хипоалергенен, без повърхностноактивни елементи, без консерванти, некомедогенен.

Състав: WATER (AQUA), GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, ISOHEXADECANE, GLYCOL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRICETEARETH-4 PHOSPHATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, GLYCYRRHETINIC ACID, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCOL STEARATE, PEG-2 STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE.

Действие: Нова стъпка напред в лечението на чувствителна, нетолерантна кожа - патентованият комплекс Toléridine® незабавно и трайно действа срещу възпаленията. Той вдига прага на поносимост на кожата. Тя става по-устойчива и е по-добре защитена от външни въздействия, става с по-ниска реактивност. Sensibio Light cream смекчава чувството за прегряване и стягане, като незабавно осигурява усещане за комфорт. Sensibio Light cream овлажнява и възстановява кожната защитна бариера, избягва проникването на дразнещи елементи. Формулиран с прецизно подбрани безвредни активни съставки, без коносерванти и без ароматизатори, Sensibio Light cream гарантира оптимална поносимост. Коприненонежният състав на Sensibio Light cream  оставя кожата мека и гъвкава. Sensibio Light cream е некомедогенен и хипоалергенен.

Приложение: Прилагайте Sensibio Light cream веднъж или два пъти на ден върху лицето и шията, след като сте ги почистили със Sensibio H2O или Sensibio Cleansing milk. За постигане на оптимални резултати, ние препоръчваме веднъж, или два пъти седмично допълнителна процедура за интензивно хидратиране и успокояване със Sensibio Mask.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SENSIBIO H2O, МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР, 250мл

БИОДЕРМА, SENSIBIO H2O, МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР, 250мл

Неповторим мицеларен разтвор за ежедневно почистване и сваляне на грим от чувствителна кожа. Формула без ароматизатори. Без алкохол. Без феноксиетанол.

Състав: WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Действие: На върха на прогреса БИОДЕРМА стана пионер при въвеждането на мицеларните разтвори. Специално формулиран за чувствителна кожа - от нормална до суха, мицеларният разтвор Sensibio H2O нежно почиства лицето и очите. Той премахва устойчивия на вода грим. Мицелите,съдържащи се в неговата формула ефективно микроемулгират замърсяванията, като същевременно поддържат баланса на кожата (без сапун, физиологичен pH). Успокояващи и облекчаващи активни съставки заглушават чувството на раздразнение, често предизвиквано от почистването. Sensibio H2O гарантира отлична кожна и очна поносимост (тествана под наблюдение на офталмолози).

Приложение: Sensibio H2O има ултрамека почистваща формула, използвайте го с най-голяма грижовност. Накиснете памучен тампон със Sensibio H2O и почистете лицето и очите и/или премахнете грима. Повтаряйте това действие, докато памучния тампон не остане чист.  Sensibio H2O няма нужда от изплакване, но е важно да подсушите кожата си. Подсушавайте нежно. Потупвайте лицето си с чиста памучна хавлиена кърпа. Sensibio H2O може да бъде използван всеки ден, сутрин и вечер.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, SENSIBIO H2O, МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР, 500мл

БИОДЕРМА, SENSIBIO H2O, МИЦЕЛАРЕН РАЗТВОР, 500мл

Неповторим мицеларен разтвор за ежедневно почистване и сваляне на грим от чувствителна кожа. Формула без ароматизатори. Без алкохол. Без феноксиетанол.

Състав: WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Действие: На върха на прогреса БИОДЕРМА стана пионер при въвеждането на мицеларните разтвори. Специално формулиран за чувствителна кожа - от нормална до суха, мицеларният разтвор Sensibio H2O нежно почиства лицето и очите. Той премахва устойчивия на вода грим. Мицелите,съдържащи се в неговата формула ефективно микроемулгират замърсяванията, като същевременно поддържат баланса на кожата (без сапун, физиологичен pH). Успокояващи и облекчаващи активни съставки заглушават чувството на раздразнение, често предизвиквано от почистването. Sensibio H2O гарантира отлична кожна и очна поносимост (тествана под наблюдение на офталмолози).

Приложение: Sensibio H2O има ултрамека почистваща формула, използвайте го с най-голяма грижовност. Накиснете памучен тампон със Sensibio H2O и почистете лицето и очите и/или премахнете грима. Повтаряйте това действие, докато памучния тампон не остане чист.  Sensibio H2O няма нужда от изплакване, но е важно да подсушите кожата си. Подсушавайте нежно. Потупвайте лицето си с чиста памучна хавлиена кърпа. Sensibio H2O може да бъде използван всеки ден, сутрин и вечер.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА SENSIBIO RICH, ОБОГАТЕН КРЕМ, 40мл

БИОДЕРМА SENSIBIO RICH, ОБОГАТЕН КРЕМ, 40мл

Sensibio Rich e лек крем за лице с наситена текстура за чувствителна суха до много суха кожа. Ежедневна успокояваща и защитна грижа.

Действие: Ежедневна успокояваща и защитна грижа. Повишава прага на чувствителност на кожата чрез патентован комплекс от активни субстанции - Toleridine. Възстановява бариерната функция на кожата. Стриктно подбраните съставки гарантират отлична поносимост. Хипоалергенен. Некомедоногенен. Не съдържа ароматизатори и консерванти.

Приложение: Нанася се веднъж или два пъти дневно върху добре почистената (препоръчваме със Sensibio H2O) кожа на лицето и шията.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, WHITE OBJECTIVE SPF27, ДНЕВЕН КРЕМ, 30мл

БИОДЕРМА, WHITE OBJECTIVE SPF27, ДНЕВЕН КРЕМ, 30мл

Облекчаващ дневен крем срещу кафявите петна, подходящ дори за чувствителна кожа. Формула без ароматизатори. Некомедогеничен, хипоалергенен.

Състав: WATER (AQUA), DICAPRY-LYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ASCORBYL GLUCOSIDE, PTFE, ARACHIDYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BEHENYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, ANDROGRA-PHIS PANICULATA LEAF EXTRACT, GLYCYR-RHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, LYSINE AZELATE, HEXAPEPTIDE-2, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ARACHIDYL GLUCOSIDE, AMMONIUM ACRYLOYLDI- METHYLTAURATE/VP COPOLYMER, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM METABISULFITE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN.

Действие: White Objective Active cream с патентования комплекс W.O.® изчиства, уеднаквява и подчертава тена на лицето. Той спомага да се елиминират кафявите петна и предотвратява повторната им поява. White Objective Active cream е специално формулиран да подхожда и на най-чувствителната кожа. Витамин C, освобождаван постепенно за дългосрочен ефект пресича множество меланинови пигменти в епидермиса, като намалява съществуващата хиперпигментация и спомага да се предотврати бъдеща пигментация. Патентът W.O.®, откритие на БИОДЕРМА, въздейства върху основните механизми, които причиняват пигментацията. Оригиналното естество на това многопосочно въздействие осигурява оптимално изсветляване и превенция. Филтрите срещу UVA-UVB-лъчи предпазват кожата от слънчевото въздействие и спомагат да се предотврати всяка нова пигментация. White Objective Active cream има приятна, лека структура, която е напълно невидима след полагането му. След него може да се поставя грим. Кожата е по-светла, гладка и бляскава. White Objective Active cream гарантира отлична толерантност.

Приложение: Полагайте White Objective Active cream върху вашето лице и шия сутрин, след почистване, най-добре с White Objective H2O. White Objective Active cream може да бъде полаган директно върху кафявите петна.

Производител: Bioderma

БИОДЕРМА, WHITE OBJECTIVE SERUM, НОЩЕН КРЕМ, 30мл

БИОДЕРМА, WHITE OBJECTIVE SERUM, НОЩЕН КРЕМ, 30мл

Нощен крем за интензивно премахване на кафявите петна, подходящ дори за чувствителна кожа. Формула без ароматизатори.

Състав: WATER (AQUA), ALCOHOL DENAT., GLYCOLIC ACID, SODIUM HY- DROXIDE, ASCORBYL GLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, LYSINE AZELATE, ANDROGRAPHIS PANICULATA LEAF EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, HEXAPEP-TIDE-2, RHAMNOSE, MANNITOL, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, AMMONIUM ACRYLOYL DIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYSORBATE 20, SODIUM METABISULFITE.

Действие: Нощният крем White Objective Serum с патентования комплекс W.O.® изчиства, уеднаквява и подчертава тена на лицето. Той спомага да се елиминират кафявите петна и предотвратява повторната им поява. Витамин C, освобождаван постепенно за дългосрочен ефект, пресича множество меланинови пигменти в епидермиса, като намалява съществуващата хиперпигментация и спомага да се предотврати бъдеща пигментация. Патентът W.O.®, откритие на БИОДЕРМА, въздейства върху основните механизми, които причиняват пигментацията. Оригиналното естество на това многопосочно въздействие осигурява оптимално изсветляване и превантивни резултати. Интензивното действие за забелване на гликоловата киселина цели елиминирането на сериозно пигментиралите клетки, намалява интензивността на кафявите петна и открива излъчването на лицето. Гел-структурата на White Objective Serum е особено приятна и освежаваща. Кожата е по-светла, гладка и бляскава.

Приложение: Полагайте White Objective Serum вечер върху лицето и шията след измиване, най-добре с White Objective H2O и преди вашия обичаен нощен крем. White Objective Serum може да бъде полаган директно върху кафявите петна. Избягвайте зоната на очния контур.  След полагането може да се усети леко изтръпване, особено при чувствителна кожа. Серумът може да придобие лека оцветеност. Това е нормално и е свързано с присъствието на концентрирани съставки, включени за оптимална ефективност.

Производител: Bioderma

ГЪСТ АНТИСЕПТИЧЕН КРЕМ, TISSERAND, 40гр

ГЪСТ АНТИСЕПТИЧЕН КРЕМ, TISSERAND, 40гр

ПРОДУКТИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ В САЛОН / ЛИЧНА ГРИЖА

Третиране на кожни проблеми, след кола-маска или електролизи.

Производител:
TISSERAND, ТИСЕРАН

Съдържание: етерични масла от лавандула органична, органично чаено дърво и органичен евкалипт. Без синтетични аромати и парабени.
 
- Защита от масло от органичен евкалипт.

- Пречистване от органично масло от чаено дърво

- Охлаждане от органично лавандулово масло.

- Успокояващ екстракт от органична арника.

- Възстановително екстракт от органично алое.

- Успокояващ екстракт от органична лайка.

Приложение: идеален за груба или напукана кожа, идеален след кола маска.
 
Действие: с естествени антисептични свойства, успокоява, пречиства и предпазва.

Нашите продукти съдържат само чисто етерично масло - няма синтетични аромати. Продукт и съставки НЕ са тествани върху животни от или за TISSERAND АРОМАТЕРАПИЯ. Произведено в Англия.

Продуктите TISSERAND са създадени от един от основоположниците и поддръжниците на истинската АРОМОТЕРАПИЯ - Робърт Тисеран. Тази марка е еталон за чисти 100% етерични масла, с органичен био произход и пълен контрол на качеството. ТИСЕРАН притежават сертификатите "ОРГАНИК СТАНДАРТ", "ВЕГАН", "АРОМА ТЕРАПИ ТРЕЙД КОНСЕРН" за етерични масла за професионално използване. Едни от малкото масла, които могат да се ползват за вътрешна употреба, при спазване на предписаната дозировка. Искаме да обърнем внимание, че чистите етерични масла се използват върху кожата само в разреден вид 1:20 в базово растително масло, за да не се получи изгаряне.

*ТИСЕРАН НЕ СЪДЪРЖАТ СИНТЕТИЧНИ АРОМАТИ  - САМО 100% ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
*ТИСЕРАН НЕ ИЗПОЛЗВА SLS/SLES - САМО НЕЖНО КОКОСОВО МАСЛО
*ТИСЕРАН НЕ ИЗПОЛЗВА ПАРАБЕНИ - САМО РАСТИТЕЛНИ КОНСЕРВАНТИ
*ТИСЕРАН НЕ ИЗПОЛЗВА ЖИВОТИНСКИ СЪСТАВКИ - САМО ЧИСТИ РАСТИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
*ТИСЕРАН НЕ ИЗПОЛЗВА ВРЕДНИ ЗА КОЖАТА КОМПОНЕНТИ
*ТИСЕРАН ПРОИЗВЕЖАДА И ПРОСЛЕДЯВА СЪЗДАВАНЕТО НА ОРГАНИЧНИ БИО МАСЛА

ГЕЛ ОТ ЛАВАНДУЛА, МЕНТА И АЛОЕ, TISSERAND, 50мл

ГЕЛ ОТ ЛАВАНДУЛА, МЕНТА И АЛОЕ, TISSERAND, 50мл

ПРОДУКТИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ В САЛОН / ЛИЧНА ГРИЖА

Третиране на кожни проблеми, след кола-маска или електролизи.

Без синтетични аромати и парабени. С естествени антисептични свойства.

Производител:
TISSERAND, ТИСЕРАН

Съдържание: С етерично масло от органични лавандулово масло, бял равнец, вода
 
Приложение: идеален за груба кожа изложена на слънце.
 
Действие: охлажда и успокоява.
 
Нашите продукти съдържат само чисто етерично масло - няма синтетични аромати. Продукт и съставки НЕ са тествани върху животни от или за TISSERAND АРОМАТЕРАПИЯ. Произведено в Англия.

Продуктите TISSERAND са създадени от един от основоположниците и поддръжниците на истинската АРОМОТЕРАПИЯ - Робърт Тисеран. Тази марка е еталон за чисти 100% етерични масла, с органичен био произход и пълен контрол на качеството. ТИСЕРАН притежават сертификатите "ОРГАНИК СТАНДАРТ", "ВЕГАН", "АРОМА ТЕРАПИ ТРЕЙД КОНСЕРН" за етерични масла за професионално използване. Едни от малкото масла, които могат да се ползват за вътрешна употреба, при спазване на предписаната дозировка. Искаме да обърнем внимание, че чистите етерични масла се използват върху кожата само в разреден вид 1:20 в базово растително масло, за да не се получи изгаряне.

*ТИСЕРАН НЕ СЪДЪРЖАТ СИНТЕТИЧНИ АРОМАТИ  - САМО 100% ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
*ТИСЕРАН НЕ ИЗПОЛЗВА SLS/SLES - САМО НЕЖНО КОКОСОВО МАСЛО
*ТИСЕРАН НЕ ИЗПОЛЗВА ПАРАБЕНИ - САМО РАСТИТЕЛНИ КОНСЕРВАНТИ
*ТИСЕРАН НЕ ИЗПОЛЗВА ЖИВОТИНСКИ СЪСТАВКИ - САМО ЧИСТИ РАСТИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
*ТИСЕРАН НЕ ИЗПОЛЗВА ВРЕДНИ ЗА КОЖАТА КОМПОНЕНТИ
*ТИСЕРАН ПРОИЗВЕЖАДА И ПРОСЛЕДЯВА СЪЗДАВАНЕТО НА ОРГАНИЧНИ БИО МАСЛА

ГЕРОФИТ ВЕНИ, ХЕМОРОИДАЛЕН СПЛИТ, 35мл

ГЕРОФИТ ВЕНИ, ХЕМОРОИДАЛЕН СПЛИТ, 35мл

При разширени вени и капиляри, хемороиди, варикозни язви, проблеми с ноктите и др.

Съдържание: Съдържащият се в крема Герофит натурален извлек от невен (извлечен по щадяща нискотемпературна технология) е богат на биологично активни вещества- каротиноиди, тритерпени, сапонини, календин, флавоноиди и др. Те благоприятно влияят върху възстановителните процеси в кожата и меките тъкани при трудно заздравяващи рани, вкл. поради нарушена венозна или капилярна циркулация, цепнатини и изгаряния, действат противомикробно и обезболяващо. Този ефект се засилва от компонентите на лавандуловото и смрадликовото етерични масла.
Маслата от кипарис и мускатна савлия освен това действат благоприятно върху стените на разширените венозни и капилярни съдове, а ментовото масло облекчава сърбежите.

Приложение: за укрепване стените на вените и капилярите - области като крака, хемороидален плексус и др. (плюс вътрешен прием на Биостил-2) разширени и чупливи подкожни капиляри,  суха и похабена, лесно травмираща се и инфектираща се кожа, ранно образуване на бръчки, проблеми с ноктите и др.

Начин на употреба: Съответните кожни повърхности се третират чрез леко намазване 1-3 пъти дневно (при вените - от периферията към центъра на тялото). Намазаните участъци не се мият или избърсват в течение най-малко на 1 час. Когато се съчетава с билкови или други бани (примерно, с чай №11), да се нанася след тях, особено вечер преди лягане.

БИЛКИ ЕООД предлага висококачествени диетични храни, диабетични храни, биопродукти, диетична сол, диетична захар, безглутенови храни, сурови храни, супер храни и други специализирани храни за деца и възрастни.

Производител: Веридия 21

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ CLASSIC, СИНЬО-ЗЕЛЕН, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ CLASSIC, СИНЬО-ЗЕЛЕН, Х3

Три класически презерватива от естествен латекс и с лубрикант! 

Класически презервативи - прозрачни, завършващи с резервоар, лесни за поставяне и с неспермициден лубрикант.

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ ELITE, ВИОЛЕТОВ, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ ELITE, ВИОЛЕТОВ, Х3

Презервативите Elite са супер фини, допълнително лубрикирани!

Предназначени за истинско чувствено изживяване и на двамата партньори с допълнителен лубрикант и лесни за поставяне. Elite са супер тънки, което позволява да прилегнат точно.

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ EXTRA SAFE, СИН, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ EXTRA SAFE, СИН, Х3

Презервативите Extra Safe са по-плътни и с допълнително лубрикант. Предназначени са за тези, които искат абсолютна сигурност.

Само защото искате спокойствие, не означава, че трябва да жертвате удобството. С Extra Safe това не ви се налага.

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ FETHERLITE ULTIMA, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ FETHERLITE ULTIMA, 20%ПО-ТЪНКИ, Х3

Fetherlite ultima са три ултра тънки презерватива с технология sensi-fit за още по-добро усещане. 20% по-тънки спрямо стандартните презервативи!

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ LOVE, Х4

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ LOVE, Х4

Презервативите Love на Durex са предназначени за тези, на които три пъти им е малко! Вече четири презерватива в опаковка.
Четири лесни за поставяне презерватива с лубрикант за още повече забавления. ... И татуировка за най-палавите!

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ PERFORMA, СИВ, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ PERFORMA, СИВ, Х3

Презервативите Performa ви представят тайната за по-продължително изживяване.

Performa съдържа специален лубрикант, наречен Бензокаин, който помага на мъжете да контролират еякулацията и да удължат удоволствието, което ознава по-продължителен секс.

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ PLEASUREMAX TINGLING, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ PLEASUREMAX TINGLING, Х3

Презервативите Pleasuremax tingling сa с уникална комбинация от ивици и точки със специален лубрикант, който ще ви погъделичка нежно с мента!

Pleasuremax Tingling е покрит от вътре и отвън със специалния ментов лубрикант на Durex, който увеличава чувствителността и дава допълнителна тръпка.

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ PLEASUREMAX, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ PLEASUREMAX, Х3

С Презервативите Pleasuremax на Durex можете да осигурите на себе си и партньора си максимална стимулация. Специално разработен и оформен презерватив с уникално разположение на ивици и точки, които да създадат неповторимо усещане за двама ви.

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ REAL FEEL, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ REAL FEEL, Х3

Презервативите Real Feel са от ново поколение с Real Feel материал за  по-добро усещане!

Произведени от технически подобрен нелатексов материал - полиизопрен.      

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ SELECT, ЖЪЛТ, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ SELECT, ЖЪЛТ, Х3

Презервативите Select са с три аромата: банан, ягода и портокал за повече забавни изживявания в леглото или извън него. 

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ SENSATION, ОРАНЖЕВ, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ SENSATION, ОРАНЖЕВ, Х3

Презервативите Sensation притежават 500 уникални точки за 100% удоволствие!
Благодарение на 500-те, можете да ги преброите, уникални точки, този презерватив може допълнително да стимулира сексуалните ви преживявания.

Производител: SSL INTERNATIONAL

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ ULTRA THIN, ЧЕРВЕН, Х3

DUREX ПРЕЗЕРВАТИВИ ULTRA THIN, ЧЕРВЕН, Х3

Презервативите Ultra thin са най-тънките презервативи на Durex. И все пак са толкова сигурни, колкото и останалите. Лесни са за поставяне и пасват точно на желанието за по-чувствено изживяване.

Производител: SSL INTERNATIONAL

ПРЕЗЕРВАТИВИ M.DIOR , ПЛЪТНО ОБХВАЩАЩ, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ M.DIOR , ПЛЪТНО ОБХВАЩАЩ, Х3

Плътно обхващащ презерватив M.Dior изработен от 100% чист естествен латекс. 100% електронно тестван. Натурален цвят.

Производител: VMED-КНР

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX EXOTIC, ЖЪЛТ, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX EXOTIC, ЖЪЛТ, Х3

Презервативите Sportex Exotic Представляват коктейл от ухания за повече екзотика. Свежи аромати на ягода, банан и ванилия.

Създадени са от естествен каучуков латекс. Опудрени с безвреден агент (без талк). Богато овлажнени с безведен лубрикант. 100% електронно тествани.

Внимание: За най-добър резултат препоръчваме употребата на презервативи Sportex с лубрикантите от серията Sportex Jellies.

Производител: КРОС-М ООД

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX EXTRA, СИН, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX EXTRA, СИН, Х3

Премини всички граници, разчитай – бъди допълнително защитен!

Презервативите Sportex Extra са създадени от естествен каучуков латекс. Опудрени с безвреден агент (без талк). Богато овлажнени с безведен лубрикант. 100% електронно тествани.

Внимание: За най-добър резултат препоръчваме употребата на презервативи Sportex с лубрикантите от серията Sportex Jellies.

Производител: КРОС-М ООД

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX LIGHT, СИН, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX LIGHT, СИН, Х3

Презервативите Sportex Light са здрави, лубрикирани, супер тънки. Презервативите са размери L

Внимание: За най-добър резултат препоръчваме употребата на презервативи Sportex с лубрикантите от серията Sportex Jellies.

Производител: КРОС-М ООД

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX LADY'S CHOICE, РОЗОВ, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX LADY'S CHOICE, РОЗОВ, Х3

Презервативите Sportex Lady's choice са изборът е на дамите. Три различни презерватива: ултра тънък, релефен и черен презерватив. Презервативите Спортекс са размери L

Внимание: За най-добър резултат препоръчваме употребата на презервативи Sportex с лубрикантите от серията Sportex Jellies.

Производител: КРОС-М ООД

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX ORGAZM, ВИОЛЕТОВ, Х2

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX ORGAZM, ВИОЛЕТОВ, Х2

Sportex Orgazm e нов вид спираловиден презерватив. Извивките, на който допринасят за изключително усещане за свобода на движенията, неприсъщо на нито един презерватив.

При правилна употреба  презервативите  са ефикасно средство за предпазване от болести, предавани по полов път, СПИН и нежелана бременност.

Внимание: За най-добър резултат препоръчваме употребата на презервативи Sportex с лубрикантите от серията Sportex Jellies.

Производител: КРОС-М ООД

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX POWER, ЧЕРЕН, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX POWER, ЧЕРЕН, Х3

Точкуван презерватив за по-силно удоволствие!

Презервативите за по-интензивно сексуално изживяване имат уникално оребрение за по-висока чувствителност по време на акта.

Внимание: За най-добър резултат препоръчваме употребата на презервативи Sportex с лубрикантите от серията Sportex Jellies.

Производител: КРОС-М ООД

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX STANDARD, ЗЕЛЕН, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX STANDARD, ЗЕЛЕН, Х3

Sportex Standard e висококачествен лубрикиран презерватив за естествени усещания.

При правилна употреба на презервативите са ефикасно средство за предпазване от болести, предавани по полов път, СПИН и нежелана бременност.

Внимание: За най-добър резултат препоръчваме употребата на презервативи Sportex с лубрикантите от серията Sportex Jellies.

Производител: КРОС-М ООД

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX FIRE, ЧЕРВЕН, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX FIRE, ЧЕРВЕН, Х3

Sportex Fire e лубрикиран релефен презерватив за силни усещания. Презервативите Спортекс са размери L. При правилна употреба презервативите предпазват от болести, предавани по полов път, СПИН и нежелана бременност.

Внимание: За най-добър резултат препоръчваме употребата на презервативи Sportex с лубрикантите от серията Sportex Jellies.

Производител: КРОС-М ООД

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX SHIC, ЧЕРВЕН, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ SPORTEX SHIC, ЧЕРВЕН, Х3

Sportex Shic e лубрикиран черен презерватив за специални случаи. Презервативите Спортекс са размери L. При правилна употреба презервативите предпазват от болести, предавани по полов път, СПИН и нежелана бременност.

Внимание: За най-добър резултат препоръчваме употребата на презервативи Sportex с лубрикантите от серията Sportex Jellies.

Производител: КРОС-М ООД

ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH, БАНАН, ЖЪЛТ, Х1

ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH, БАНАН, ЖЪЛТ, Х1

Презервативи One Touch Banana. Дължина 180мм, Ширина 54мм, Дебелина на латекса 0.06мм
Висококачествен презерватив с успоредни стени, лубрикирани със силиконово олио. С гладка повърхност и аромат на банан за романтични преживявания. Направени са от естествен латекс, има естествен цвят и завършват с резервоар.

Ако се използва правилно, презервативът може да намали риска от нежелана бременност както и риска от заразяване със СПИН и други полово предавани болести.

Предупреждение: Този продукт е направен от естествен латекс, който би могъл да причини алергични реакции при някой хора. Съхранявайте на сухо и прохладно място при температура от 0 до 25 гр. С, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

Производител: ТАИ НИПОН-ТАЙЛАНД

ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH, НАТУРАЛНИ, СИН, Х1

ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH, НАТУРАЛНИ, СИН, Х1

Презервативи One Touch Classic. Дължина 180мм, Ширина 54мм, Дебелина на латекса 0.06мм
Висококачествен презерватив  с успоредни стени, лубрикирани със силиконово олио. С гладка повърхност за максимално естествени усещания. Имат естествен цвят и завършват с резервоар.

Ако се използва правилно, презервативът може да намали риска от нежелана бременност както и риска от заразяване със СПИН и други полово предавани болести.

Предупреждение: Този продукт е направен от естествен латекс, който би могъл да причини алергични реакции при някой хора. Съхранявайте на сухо и прохладно място при температура от 0 до 25 гр. С, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

Производител: ТАИ НИПОН-ТАЙЛАНД

ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH, ЯГОДА, РОЗОВ, Х1

ПРЕЗЕРВАТИВИ ONE TOUCH, ЯГОДА, РОЗОВ, Х1

Презервативи One Touch Classic. Дължина 180мм, Ширина 54мм, Дебелина на латекса 0.06мм
Висококачествен презерватив  с успоредни стени, лубрикирани със силиконово олио. С гладка повърхност и аромат на ягода за романтични преживявания. Направени са от естествен латекс, имат естествен цвят и завършват с резервоар.

Ако се използва правилно, презервативът може да намали риска от нежелана бременност както и риска от заразяване със СПИН и други полово предавани болести.

Предупреждение: Този продукт е направен от естествен латекс, който би могъл да причини алергични реакции при някой хора. Съхранявайте на сухо и прохладно място при температура от 0 до 25 гр. С, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

Производител: ТАИ НИПОН-ТАЙЛАНД

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFE STYLES ENDURANCE,X3

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFE STYLES ENDURANCE, ИЗДЪРЖЛИВОСТ, Х3

Презервативи Life Styles Endurance са със специален лубрикант, който спомага за контрол върху оргазма и удължава сексуалната възбуда на мъжа, като по този начин доставя продължително удоволствие и за двамата. Лубрикиран, с резервоар, с лубрикант, който съдържа. Бензокаин.

Номинална ширина 53мм.

Внимание: Tози продукт е направен от естествен латекс, който би могъл да предизвика алергична реакция. Този продукт съдържа 4.5% Бензокаин, слаб анестезик. След употреба измийте лубриканта. Избягвайте контакт с очите. Ако партньорът Ви получи обриви или раздразнение консултирайте се с лекар. Този продукт не трябва да се използва, ако вие или вашият партньор имате възпаление или нарушение на целостта на кожата.

Производител: ANSELL-GREAT BRITAIN

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFE STYLES XTRA PLEASURE, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFE STYLES  XTRA PLEASURE, ВИОЛЕТОВ, Х3

Презервативите LifeStyles Xtra Pleasure имат уникална форма, която засилва усещането, като стимулира и двамата партньори.

Номинална ширина 53мм.

Внимание: Tози продукт е направен от естествен латекс, който би могъл да предизвика алергична реакция. Този продукт съдържа 4.5% Бензокаин, слаб анестезик. След употреба измийте лубриканта. Избягвайте контакт с очите. Ако партньорът Ви получи обриви или раздразнение консултирайте се с лекар. Този продукт не трябва да се използва, ако вие или вашият партньор имате възпаление или нарушение на целостта на кожата.

Производител: ANSELL-GREAT BRITAIN

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES ORIGINAL, СТАНДАРТЕН, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES ORIGINAL, СТАНДАРТЕН, Х3

За най-прекрасното усещане.

Презервативите LifeStyles Original притежават уникална, разширяваща се в края форма, благодарение на която лесно се слагат и удобно се използват. Освен това тази форма спомага за засилване на чувствителността. Оптималният вариант за получаване на абсолютно естествени усещания.

Особености: Естествено усещане. Тънък. Със лубрикант без спермицидно вещество. Форма Easy-Fit

Внимание: Този продукт е направен от естествен латекс, който би могъл да предизвика алергична реакция. Този продукт съдържа 4.5% Бензокаин, слаб анестезик. След употреба измийте лубриканта. Избягвайте контакт с очите. Ако партньорът Ви получи обриви или раздразнение консултирайте се с лекар. Този продукт не трябва да се използва, ако вие или вашият партньор имате възпаление или нарушение на целостта на кожата.

Производител: ANSELL-GREAT BRITAIN

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES RIBBED, РЕЛЕФНИ, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES RIBBED, РЕЛЕФНИ, Х3

За удивителна чувственост и повишена стимулация.

Презервативите LifeStyles Ribbed притежават оребрена повърхност, благодарение на  която осигуряват удивителна чувствителност и повишено стимулиране.

Особености: Стимулация. Пелефна ребриста повърхност. С лубрикант без спермицидно вещество. Форма Easy-Fit

Внимание: Този продукт е направен от естествен латекс, който би могъл да предизвика алергична реакция. Този продукт съдържа 4.5% Бензокаин, слаб анестезик. След употреба измийте лубриканта. Избягвайте контакт с очите. Ако партньорът Ви получи обриви или раздразнение консултирайте се с лекар. Този продукт не трябва да се използва, ако вие или вашият партньор имате възпаление или нарушение на целостта на кожата.

Производител: ANSELL-GREAT BRITAIN

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES ULTRA THIN, СИВИ, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES ULTRA THIN, СИВИ, Х3

Тях практически не ги усещаш.

Презервативите LifeStyles Ultra Thin осигуряват максимално естествено усещане. Подхождат идеално за тези, които искат да засилят чувствителността и безопасността. Толкова са тънки, че практически не ги усещаш.

Особености: Максимална чувствителност. Естествено усещане. С лубрикант без спермицидно вещество. Форма Easy-Fit

Внимание: Този продукт е направен от естествен латекс, който би могъл да предизвика алергична реакция. Този продукт съдържа 4.5% Бензокаин, слаб анестезик. След употреба измийте лубриканта. Избягвайте контакт с очите. Ако партньорът Ви получи обриви или раздразнение консултирайте се с лекар. Този продукт не трябва да се използва, ако вие или вашият партньор имате възпаление или нарушение на целостта на кожата.

Производител: ANSELL-GREAT BRITAIN

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES PLAY, ЗЕЛЕН, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES PLAY, ЗЕЛЕН, Х3

Независимо от това дали имате случайна или наистина сериозна връзка с момчето или момичето от вашите мечти, помнете, че здравето е нещо, което не бихте могли да пренебрегнете с лека ръка!

Наистина не трябва да имате никакви колебания по този въпрос. Ние имаме алтернатива на скъпите и неприлично опаковани презервативи… алтернатива на това да се редите на опашки за безплатно раздаваните презервативи … като не въздържанието е алтернативата, която ние ви предлагаме!LifeStyles създаде за вас LifeStyles Play. Това е един секси, готин и забавен подход към секса, за искрени и откровени хора, точно както би следвало да се предположи от неговото име. За искрени и откровени млади хора, които са достатъчно зрели за да се отнасят към секса с необходимата чувствителност и същевременно да изпитват всички удоволствия, които желаят!

LifeStyles Play достига до вас в една наистина ненатрапчива опаковка. Всъщност, опаковката е с толкова добре прецизиран дизайн, че не би предизвикала никакво притеснение дори ако изпадне от вашата ръчна чанта или от задния ви джоб пред очите на ваши близки!

"Play" е едно специално предложение, обособена част от продуктовата гама на едни от най-добре продаваните на пазара презервативи LifeStyles, която е предназначена най-вече за по-младите и за тези, които използват презервативи за първи път. Всъщност, двойките би трябвало "да го правят" с LifeStyles Play, защото Play е един сигурен, високо качествен, удобен, забавен и надежден презерватив, които премахва съмненията и неувереността по отношение на употребата на презервативите.

Със специална, лесно прилягаща форма "EASY-FIT", осигуряваща по-лесно поставяне и ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОМФОРТ по време на употреба.

Особености: Гладки, лубрикирани, завършващи с резервоар презервативи. Номинална ширина: 54 mm. Естествен цвят. Без мирис на латекс, неутрализиран от добавка с аромат на ванилия.

Производител: ANSELL-GREAT BRITAIN

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES TUXEDO, ЧЕРНИ, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES TUXEDO, ЧЕРНИ, Х3

Презервативи LifeStyles Tuxedo.

С черен цвят за постигане на истинско чувствено усещане. Със специална форма Easy-Fit за по-лесно поставяне и допълнителен комфорт при използване.

Презервативи в черен цвят с резервоарче на върха, с лубрикант. Номинална ширина: 52мм.

Внимание: Този продукт е направен от естествен гумен латекс, който би могъл да причини алергична реакция. Съхранявайте на сухо и хладно място, защитено от директна слънчева светлина. Презервативите са за еднократна употреба.

Производител: ANSELL-GREAT BRITAIN

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES ULTRA SAFE, БЯЛ, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ LIFESTYLES ULTRA SAFE, БЯЛ, Х3

Презервативи LifeStyles Ultra Safe за повишена защита.

Презервативи със спермициден лубрикант за допълнителна увереност при използване, с резервоар. Със специална форма Easy-Fit за по-лесно поставяне и допълнителен комфорт при използване.

Номинална ширина 53мм. Ако се използва правилно, латексовият презерватив помага за предпазване от нежелана бременност, болести, предавани по полов път, вкл. СПИН.

Производител: ANSELL-GREAT BRITAIN

ПРЕЗЕРВАТИВИ VITALIS COLOR&FLAVOR, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ VITALIS COLOR&FLAVOR, Х3

Презервативите Виталис Color and Flavor са 3 презерватива от естествен латекс, цветни, с аромат, с лубрикант и резервоар.

Производител: R&S CONSUMER GOODS

ПРЕЗЕРВАТИВИ VITALIS EXTRA LARGЕ, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ VITALIS EXTRA LARGЕ, Х3

Презервативите Vitalis Extra large са 3 презерватива изработени от естествен латекс, с голям размер /дължина 195мм и широчина 54мм/, промазани и с резервоарче в края.

Производител: R&S CONSUMER GOODS

ПРЕЗЕРВАТИВИ VITALIS RIBBED, Х3

ПРЕЗЕРВАТИВИ VITALIS RIBBED, Х3

Презервативите Виталис Ribbed са 3 презерватива от естествен латекс, оребрени, с лубрикант, прозрачни, с резервоар.

Производител: R&S CONSUMER GOODS

12345678910следваща